- Konu Sahibi Konu Sahibi
numarası yoköğretmene soyledin mi durumu?
numarası yoköğretmene soyledin mi durumu?
müdür ve müdür yardımcıları son güne kadar girebiliyor sistem öğretmenlere kapansa bile girilir illaMerhaba arkadaşlar eokulda ingilizce dersinde 2.sözlüye hiçbirşey girilmedi ne 0 yazıyor ne g yazıyorrr nede k yazıyor ve artık not girilmiyor diye biliyorum bir şey olurmu sınıfta kalırmıyım veya karne verilirmi verilmezmi
Arkadaşlarına sor vardır birindenumarası yok
İdare girebilir sistemden öyle yapıyoruz ancak not fişi imzalandıktan karne basıldıktsn sonra bir şey yapılamazmüdür ve müdür yardımcıları son güne kadar girebiliyor sistem öğretmenlere kapansa bile girilir illa
geçmiş olsun derken ne olacakkiDostum bende lisede öğretmenim . Sınava girmezmezlik filan olayın oldu mu . Yoksa not fişi imzasında hoca farkeder şimdi karne basım zaman dilimindeyiz açıkcası . Acil okula gitmen gerekir . Keşke bir iki gün önce farketseydin karne basılırken olması kötü olmuş geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
İdare girebilir sistemden öyle yapıyoruz ancak not fişi imzalandıktan karne basıldıktsn sonra bir şey yapılamaz
sınava girdim 2 sınavımda girili sadece 2.sözlü girili deilDostum bende lisede öğretmenim . Sınava girmezmezlik filan olayın oldu mu . Yoksa not fişi imzasında hoca farkeder şimdi karne basım zaman dilimindeyiz açıkcası . Acil okula gitmen gerekir . Keşke bir iki gün önce farketseydin karne basılırken olması kötü olmuş geçmiş olsun
İdare girebilir sistemden öyle yapıyoruz ancak not fişi imzalandıktan karne basıldıktsn sonra bir şey yapılamaz
bakabilirmisin geçmiş olsun derken ne olucakDostum bende lisede öğretmenim . Sınava girmezmezlik filan olayın oldu mu . Yoksa not fişi imzasında hoca farkeder şimdi karne basım zaman dilimindeyiz açıkcası . Acil okula gitmen gerekir . Keşke bir iki gün önce farketseydin karne basılırken olması kötü olmuş geçmiş olsun
geçmiş olsunu okul kapanmadan 1-2 gün öncesi için dedim . geçiyorsan sıkıntı olmaz .geçmiş olsun derken ne olacakki
sınava girdim 2 sınavımda girili sadece 2.sözlü girili deil
bakabilirmisin geçmiş olsun derken ne olucak