Hocam Instagramdan yazarmısın eminnxt0Şu kopan hattı doğru düzgün fotoğraflarsan yardımcı olabilirim. Attığın fotoğraftan hiçbir şey anlaşılmıyor.
Evet öyle yapicam garanti yapmazsa parayla ince tel atip lehimlicdm2ye ayrılmış bakır yolunu ince bir şekilde lehimlersen olur bence
bana instagramını verirsen veya ben sana yazayımŞu kopan hattı doğru düzgün fotoğraflarsan yardımcı olabilirim. Attığın fotoğraftan hiçbir şey anlaşılmıyor.
"Ne kadar etik bilemem" ?? Hiç etik değil hocam. Böyle bir tavsiye vermekte etik olmamasına dahil.alalı 14 günü geçmediyse kalitesiz malzeme diyip iade verebilirsin ne kadar etik bilemem ama iade mümkün gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama kullanıcı hatası derler mi olabilir bilemem servisin insafı ve uğraşma durumuna da bağlı
Yapmmam + yapamam zaten kullanıcı hatası bariz"Ne kadar etik bilemem" ?? Hiç etik değil hocam. Böyle bir tavsiye vermekte etik olmamasına dahil.
Servise gönderin direkt bence. Ücreti karşılığında yaptırabiliyorsanız yaptırın yoksa kendiniz yapmaya çalışın. Önerilen davranışı da yapmamanızı tavsiye ederim.
Yapmmam + yapamam zaten kullan"Ne kadar etik bilemem" ?? Hiç etik değil hocam. Böyle bir tavsiye vermekte etik olmamasına dahil.
Servise gönderin direkt bence. Ücreti karşılığında yaptırabiliyorsanız yaptırın yoksa kendiniz yapmaya çalışın. Önerilen davranışı da yapmamanızı tavsiye ederim.
İnstagramdan yazarmisiniz eminnxt0 ordan atayim netDaha net fotograf varsa yardimci olmaya calisabilirim ama hangi yolun ve veya hangi adanin zarar gordugu belli olmuyor
instagram ne alaka buraya atın yardımcı olalım işte.bana instagramını verirsen veya ben sana yazayım