termalı daha yenı yaptımTermal bakımlarını yapman lazım.
%95 fanı oturtamadıntermalı daha yenı yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyuna gırer gırmez99 oluyor
Düzgün sürdün mü? hangi macunu kullandın ? ne kadar sürdün çok detay var.termalı daha yenı yaptım
oyuna gırer gırmez99 oluyor sıcaklık
valla evde artıc mx6 mı ne o macundan vardıDüzgün sürdün mü? hangi macunu kullandın ? ne kadar sürdün çok detay var.
kontrolunu yaptım fan tam ustunde oturmus durumda%95 fanı oturtamadın
mx-6 çok kaliteli bir macun değil ama bu kadar da olmaması lazım. Çok az yada çok sürmüş olabilir misin? Oyunda olsan stok fanla böyle olur ama diyorsun ki hiçbir şey açık değil masaüstünde bu kadar burada bi sıkıntı var.valla evde artıc mx6 mı ne o macundan vardı
kontrolunu yaptım fan tam ustunde oturmus durumda
fan bu sekılde
Kule tipi soğutucu almadan o sorunu çözemezsin. 11400F çok watt çekip ısınıyor.
Darkfreezer x123e bak derim. Anakartının lgası ne ?masaustunde 60-75 arası gıdıp gelıyor ama oyuna gırer gırmez 99 oluyor sıckalık
https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...tucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#reviews cozer mı sorunu mu
Dostum frisby kullanıyorum bende ama hiç 90ı bile görmedim i511400f ve stok fan ile. Sadece 80 falan oluyo fazla diye darkfreezer x123 aldım yarın elime ulaşıcak istersen sonuçları atayım sana.fc-9430g kasamda bu bunda kı stok fanları da degıstırmek lazım olur mu
Ayrıca 10.000 tllik anakartın var 3000 tllik işlemcin var neden böyle bir sistem dizdin ?fc-9430g kasamda bu bunda kı stok fanları da degıstırmek lazım olur mu