Dostlar soru yukarıda acilen fallout 4 türkçe yama lazım mir çok yama var internette ama ben xboxtan indirdiğim için bazı klasörler gözükmüyor ne yapabilirim
Kanka buna uygun klasörler gözükmüyor bendeBu var benim bildiğim xboxta çalışmayabilirFallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Fallout 4 ve tüm DLC'lerini Türkçe oyna! Profesyonelce çevrilmiş %100 Türkçe yama ile oyunun tüm metinlerini, arayüzünü ve seslendirmelerini Türkçe olarak deneyim et. Şimdi indir ve Türkçe Fallout 4 maceranı başlat.forum.donanimhaber.com
HallettimBu var benim bildiğim xboxta çalışmayabilirFallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Fallout 4 ve tüm DLC'lerini Türkçe oyna! Profesyonelce çevrilmiş %100 Türkçe yama ile oyunun tüm metinlerini, arayüzünü ve seslendirmelerini Türkçe olarak deneyim et. Şimdi indir ve Türkçe Fallout 4 maceranı başlat.forum.donanimhaber.com
Dostum nasıl halletin bi açıklar mısın? ben bir türlü yapamadım.Hallettim
Kanka hiç hatırlamıyorum eskidendi kusura bakmaDostum nasıl halletin bi açıklar mısın? ben bir türlü yapamadım.
Aklıma bu geldiKanka hiç hatırlamıyorum eskidendi kusura bakma
Eskidendi ....Aklıma bu geldi