(Acil!) Fotoğraf paylaşımı için uygulama önerisi

burak9956

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
765
Herkese günaydın. Düğünde çektiğim yüzlerce fotoğraf var bunları birçok kişiye göndereceğim, WhatsApp'tan atınca kalite gidiyor. Önceden hiç kullanmadım ama goodle drive yada Yandex disk ile göndereceğim tek link ile iş bitsin. Hangisini kullanmalıyım yada daha pratik bı uygulama varmı?

silindi

Son düzenleme:
Wetransfer'e Rar ile sıkıştırıp yükle, rar arşivine parola koyarsan daha güvenli olur, sonra alıcılara linki ve parolayı iletirsin.

WeTransfer 2GB'a kadar dosyaya izin veriyor. 2GB'dan fazlaysa birden fazla parçada gönderebilirsin.
Teşekkürler. 2gb sınırı sıkıntı hocam fotoğraf makinesi ile çektim dosyalar büyük herkese 4-5 tane link atmam gerekir galiba

Herkese günaydın. Düğünde çektiğim yüzlerce fotoğraf var bunları birçok kişiye göndereceğim, WhatsApp'tan atınca kalite gidiyor. Önceden hiç kullanmadım ama goodle drive yada Yandex disk ile göndereceğim tek link ile iş bitsin. Hangisini kullanmalıyım yada daha pratik bı uygulama varmı?
Wpden belge olarak atabilirsin

Alıcılıların telefonu varsa rarı napsınlar, çözemezler onu.
Drive'ında bir klasör açıyorsun, her şeyi içine yükledikten sonra sağ tıklayıp paylaş diyorsun. Aldığın linki herkese gönderiyorsun bitti. Gören görür indirmek isteyen tek tek seçip indirebilir.

Alıcılıların telefonu varsa rarı napsınlar, çözemezler onu.
Drive'ında bir klasör açıyorsun, her şeyi içine yükledikten sonra sağ tıklayıp paylaş diyorsun. Aldığın linki herkese gönderiyorsun bitti. Gören görür indirmek isteyen tek tek seçip indirebilir.
Aynen drive ile atayım gitsin.

Hepsini belge haline çevir öyle at
Yada bilgisayardaki wp üzerinden at o zaman kalite azalmıyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri