Rakya
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Çağatay Aykar
- ajea_atay
- Rakya_
- Discord
- rakyac
İyi forumlar arkadaşlar, konu konu gezdim ancak bir çözümünü hatta kendi yaşadığım soruna yakın bir sorun bulamadım. Ve sabaha kadar en azından teşhis bile olsa bir şeyler öğrenmem lazım, aciliyetim var. Furmark testine girer girmez, yani 4060Ti'a yük verir vermez sistemim kendisini yeniden başlatıyor. PSU'yu daha öncesinde başka sistemde yük altında test ettim, hiçbir sorun yok PSU özelinde ancak GPU'yu deneyebileceğim bir ek sistem yok elimde şu an.
Cooler Master G650M PSU kullanıyorum, 5 pin SATA kablosu istediğinden ve elimde olmadığından dolayı kasa arka ve ön fanları çalışmıyor ancak sıvı soğutmam çalışıyor. CPU %100'de iken herhangi bir reset veyahut kapanma durumu olmuyor. Şu an yaptığım OCCT CPU benchmark'ını da koyacağım ek olarak.
Diğer sistemde Sapphire RX570 Nitro+ kullanıyordum. O GPU 8+6 pin PCI girişi kullanıyor, bendeki ise sadece 8 pin. Acaba PSU'dan çıkan tek 8 pin PCI, GPU'yu beslemeye yetmiyor mu?
Fikirlerinize ve yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Cooler Master G650M PSU kullanıyorum, 5 pin SATA kablosu istediğinden ve elimde olmadığından dolayı kasa arka ve ön fanları çalışmıyor ancak sıvı soğutmam çalışıyor. CPU %100'de iken herhangi bir reset veyahut kapanma durumu olmuyor. Şu an yaptığım OCCT CPU benchmark'ını da koyacağım ek olarak.
Diğer sistemde Sapphire RX570 Nitro+ kullanıyordum. O GPU 8+6 pin PCI girişi kullanıyor, bendeki ise sadece 8 pin. Acaba PSU'dan çıkan tek 8 pin PCI, GPU'yu beslemeye yetmiyor mu?
Fikirlerinize ve yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.