Şuanda ps4 pro var adam tek kol ile satıyor bende one x almayı düşünüyordum takas teklifi geldi tek kol kutulu köpüklerine kadar temiz cihaz gibi +1750tl veriyor sizce takas yapılır mı? kaardamıyım zarardamı acil !!!!!!!
Çocukluğundan beri Xbox sahibi olmuş biri olarak sana soruyorum neden Xbox almak istiyorsun ki oynayabileceğin tek ekstra oyun Forza horizon onun dışında markaya özel oyunlarda neredeyse hiçbir şey yok Tek artı yanı kolunun daha ergonomik olmasıŞuanda ps4 pro var adam tek kol ile satıyor bende one x almayı düşünüyordum takas teklifi geldi tek kol kutulu köpüklerine kadar temiz cihaz gibi +1750tl veriyor sizce takas yapılır mı? kaardamıyım zarardamı acil !!!!!!!
Güclü konsol Playstation exclusive oyunlarını oynadım birazda xbox oynamak istiyorum bir yandan al sat yapıyorumÇocukluğundan beri Xbox sahibi olmuş biri olarak sana soruyorum neden Xbox almak istiyorsun ki oynayabileceğin tek ekstra oyun Forza horizon onun dışında markaya özel oyunlarda neredeyse hiçbir şey yok Tek artı yanı kolunun daha ergonomik olması
Biraz da Xbox oynamak istiyorum diyorsan mantıklı ama güçlü konsoldan kastın nedir sana playstation'dan fazla ne verebilecek hiçbir şey veremeyecek benden söylemesi. Ama hem biraz takılırım sonra da satarım diyorsan keyfine göre alabilirsinGüclü konsol Playstation exclusive oyunlarını oynadım birazda xbox oynamak istiyorum bir yandan al sat yapıyorum
4 pro 8-8.5K one x ise 7-7.5bin üstüne verdiği parayla 1.750 9.25tl ediyor sizce yapılır mı??Xbox one x i temiz şekilde heryerde bulabilirsin 6-7 arasında değişiyor temizleri PS4 pro nün fiyatlariysa 7k dan başlıyor