Arkadaşlar aşağıdaki attıklarımı düşünüyorum hangisi daha iyidir veya bana önerebileceğiniz başka daha iyi bir televizyon var mıdır
Yanmasından korkuyorum yaOled olsun diğer özellikleri umursama.Vestelin vardır herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar aşağıdaki attıklarımı düşünüyorum hangisi daha iyidir veya bana önerebileceğiniz başka daha iyi bir televizyon var mıdır
Attiklarimdan iyi midirToshiba 55Qa4263dt 55" Ultra Hd Qled Android Tv - A101
Toshiba 55Qa4263dt 55" Ultra Hd Qled Android Tv ürününü A101 güvencesiyle en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
a101 de var 55 inch qled 4k 18000tl
Vestel 65QA9700 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart QLED TV
birde buna bak
fiyata amaçlı attım yani isteklerin fazlasıyla karşılar 65 lik daha iyiAttiklarimdan iyi midir
buAttiklarimdan iyi midir
Anladım peki bilginiz varsa aralarından attiklarimin en iyi hangisidirfiyata amaçlı attım yani isteklerin fazlasıyla karşılar 65 lik daha iyi
bu
Vestel 65QA9700 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart QLED TV
fiyat konusunda en makul olanı alın hepsi birbirinin tıpa tıp benzeriAnladım peki bilginiz varsa aralarından attiklarimin en iyi hangisidir
Vestelin Görüntusunu canlı gördün mü kral nasılfiyat konusunda en makul olanı alın hepsi birbirinin tıpa tıp benzeri
Anladım kral sağ olasınyok verilere dayanarak QLED sonuçta sıkıntı yapmaz internetten araştırırsan daha sağlıklı olur