Hyper_Dream
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
arkadaşlar bir tane mouse istiyorum sonoyuuncu gibi oyunlar oynadığım için ona göre bir mouse istiyorum fiyatım max 200
onla drag click yapılabilir mi pekiOyunu bilmiyorum ama HP Omen 600 alabilirsiniz.
![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O nedir lo ?onla drag click yapılabilir mi peki
sizce hangisi daha iyi![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Omen 600 daha iyisizce hangisi daha iyi
drag click yapılır mı?Omen 600 daha iyi
sizce hangisi daha iyi
forum.donanimarsivi.com
Öneri - Hp Omen 600 Deneyimlerim
Merhaba arkadaşlar HP Omen 600 yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve sizlere deneyimlerimi paylaşacağım. Kutu ve kutu içeriği: Kutusu gayet sade altta fotoğrafını göreceksiniz ben beğendim. Kutu içeriğine gelecek olursak kutudan çıkanlar: Mouse, garanti belgesi, kullanım kılavuzu, 3 tane ağırlık...forum.donanimarsivi.com
bu arada elimin boyu 16 cm eni 10 cmOmen 600 daha iyi
programı yok ona göre alın. elinize bir tık büyük gelebilir.bu arada elimin boyu 16 cm eni 10 cm