Neler Yeni

Acil PC almam gerek indirim kovalayacak zamanım yok

Aetheris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Halil
H610M anakart, bazı gelişmiş özelliklerden yoksun olabilir (örneğin, overclock yapma imkanı veya daha fazla bağlantı seçeneği).
500GB SSD, yeterli olabilir. Ancak büyük oyunlar ve dosyalar için yetersiz kalabilir. Genişletme imkanı varsa ek HDD düşünmek mantıklı olabilir. İleride sisteminizi yükseltmeyi düşünüyorsanız, anakartın sınırlamaları ve genişleme imkanlarını göz önünde bulundurmalısın, hem oyun oynamak hem de günlük işler için tatmin edici bir performans sunar. Bu sistemden pişman olma ihtimaliniz düşük. Ancak, ileride daha fazla depolama veya özellik ihtiyacınız olabileceğini unutmayın. Genel olarak, dengeli bir sistem.

Acil olduğunu belirtmişsiniz, ancak montajlı isterseniz 7-8 iş günü içinde kargolanacağını belirtmişler. :)

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Erhan Akçay
O fiyata göre o kadar pişman olacak bir durum olmaz . 13400f iyi bir işlemci 4060 da ödenen paraya göre makul performansı var. Fiyatına göre kabul edilir bir sistem.
Not: linkte 13400f işlemci gözüküyordu sitede 12400f .

negolen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Negolen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
H610M anakart, bazı gelişmiş özelliklerden yoksun olabilir (örneğin, overclock yapma imkanı veya daha fazla bağlantı seçeneği).
500GB SSD, yeterli olabilir. Ancak büyük oyunlar ve dosyalar için yetersiz kalabilir. Genişletme imkanı varsa ek HDD düşünmek mantıklı olabilir. İleride sisteminizi yükseltmeyi düşünüyorsanız, anakartın sınırlamaları ve genişleme imkanlarını göz önünde bulundurmalısın, hem oyun oynamak hem de günlük işler için tatmin edici bir performans sunar. Bu sistemden pişman olma ihtimaliniz düşük. Ancak, ileride daha fazla depolama veya özellik ihtiyacınız olabileceğini unutmayın. Genel olarak, dengeli bir sistem.

Acil olduğunu belirtmişsiniz, ancak montajlı isterseniz 7-8 iş günü içinde kargolanacağını belirtmişler.
hocam gidipte direkt vatan magazasindan alacagim sistemi o yuzden sıkıntı olmaz depolamayi da ilerde arttirabilirim benim merak ettigim parasına deger bi sistem mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasım indirimlerine kadar bekleyemez misiniz belki güzel bişiler düşer
maalesef kasima kadar bekleyemicem

Kasayı thermaltake seçip bunu al aynı paraya geliyor
sistemin kendi kasasiyla ne farki var ki hocam

sako.TPZ

80+
hocam gidipte direkt vatan magazasindan alacagim sistemi o yuzden sıkıntı olmaz depolamayi da ilerde arttirabilirim benim merak ettigim parasına deger bi sistem mi

maalesef kasima kadar bekleyemicem

sistemin kendi kasasiyla ne farki var ki hocam
Themaltake güç kaynağı daha kaliteli sistem için sağlıklı olur

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Erhan Akçay
Sistemde 13400F yok linkte yanlış yazılmış 12400F seçili
Evet onu sonra bnde fark ettim ilk cümleyi ona göre yazmıştım, sonradan siteye bakınca gördüm. Mesajın sonuna belirttim aynen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,270
Üyeler
163,460
Son üye
uur9
Top Bottom