ACİL!! pc kapanıyor ne yapmam lazım

Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar pc açtıktan 1 2 bazen 3 4 saat sonra kendini kapatıp tekrar açılıyor ne yapmam lazım

arkadaşlar pc açtıktan 1 2 bazen 3 4 saat sonra kendini kapatıp tekrar açılıyor ne yapmam lazım
masaüstünde takılırken mi atıyor yoksa oyun oynarken mi bide sistem özelliklerin gerekli

bu işlerden anlamıyorum ama çok ısınıyor mu pc
çok ısındığını sanmıyorum ama sıcaklık değerlerinin fotoğrafını atabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

masaüstünde takılırken mi atıyor yoksa oyun oynarken mi bide sistem özelliklerin gerekli
intel i54460 gt730 8gb ram 350w

masaüstünde takılırken mi atıyor yoksa oyun oynarken mi bide sistem özelliklerin
ikisinde de

çok ısındığını sanmıyorum ama sıcaklık değerlerinin fotoğrafını atabilirim

intel i54460 gt730 8gb ram 350w
güç kaynağı biraz zayıf markası ne

benzer sorun arkadaşımda oldu dandik marka güç kaynağı kullanıyordu sıcaklıklar normal oyuna girince hemen reset atıyor pc güzel bi güç kaynağı aldık sorun düzeldi

ne yapabilirim önerileriniz neler
sorun kesin güç kaynağında diyemem sorun deneme yoluyla giderilir ama yine de güç kaynağının değişmesi şart

ucuz bildiğiniz bir güç kaynağı varmı?
sıfır olarak güç kaynakları pahalandı 2. elde ucuz fakat garanti sıkıntısı var . Sıfır olarak indirim kovalarsanız 350 liraya güzel bir şeyler alabilirsiniz

önerebileceğim en ucuzu şu an bu

sorun kesin güç kaynağında diyemem sorun deneme yoluyla giderilir ama yine de güç kaynağının değişmesi şart

sıfır olarak güç kaynakları pahalandı 2. elde ucuz fakat garanti sıkıntısı var . Sıfır olarak indirim kovalarsanız 350 liraya güzel bir şeyler alabilirsiniz

önerebileceğim en ucuzu şu an bu
tamamdır teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,835
Üyeler
183,906
Son üye
rs_akifweli