Bolca dökülmedi dökülen yerde ekran kartına pek denk gelmiyor. kasayı açıp baktım elledim biraz ıslak var mı diye sildim biraz pek bir şey kalmadı. Son yarım saat - bir saattir bir şey yok.Üst filtreden bolca miktarda döküldüyse eğer, simetrik olarak tam altında bulunan Ekran kartının, board'una monte Devre elemanlarına sıvı teması söz konusu olabilir.
Bunu daha iyi tespit etmeniz için, kasanın varsa camını çıkartıp Telefonunuzun el feneri ile iyice incelemeniz gerekmekte.
Tabii anlayamassınız da. Olabilecek şeyleri ve ne yapabilirim, bunun hakkında ne yapabileceğimi söylerek yardım edebilirsiniz bana. Forum buna dayalı zaten yardım ve öneri.Kardeşim yanlış anlama beni ama bunu burdan anlatım yoluyla nasıl bilebiliriz
Konuya Fotoğraf atabilme şansınız varsa eğer atmanız daha doğru olur.Bolca dökülmedi dökülen yerde ekran kartına pek denk gelmiyor. kasayı açıp baktım elledim biraz ıslak var mı diye sildim biraz pek bir şey kalmadı. Son yarım saat - bir saattir bir şey yok.
Unutmuşum bir kere de birazcık neskuyik dökmüştüm. Hala çalışıyor aslan parçası 5 yaşına giriyor 1 aya.Bir şey olmaz ya ben benim laptopa kahve kola çay su soğuk çay falan döktüm bir kaç defa bir şey olmadı.
Şekersiz çaydan tek yiyen benim eski laptop:Bir şey olmaz ya ben benim laptopa kahve kola çay su soğuk çay falan döktüm bir kaç defa bir şey olmadı.
bişey olmaz herhalde ama tamamen temizlediğine emin olSu bardağında ice tea vardı elim çarptı döküldü hepsi bilgisayara dökülmedi de, bilgisayar döküldü biraz. Bilgisayarı kapattım çok güzelce silmeye çalıştım kasanın içini açtım açık olan, dökülebilecek olan kısımları sildim. Şu an pc nin değerlerinde bir şey yok hızlı fan sesi ya da açılmama gibi ama yine de bir sorun olur mu?
Krdesim bizden yamuk cıkmaz annüyün müŞekersiz çaydan tek yiyen benim eski laptop: