Neler Yeni

Yardım ACİL ŞUAN AİRPODS PRO 2 ALMAYA GİDİYORUM KULAKTAN DÜŞÜYOR MU ACİL CEVAP??

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
AİRPODS PRO 2 ALMAYA GİDİYORUM KULAKTAN DÜŞÜYOR MU ACİL CEVAP?? YOKSA 4 FARKLI SİLİKONDAN BİRİ UYUM SAĞLIYOR MU
Mesaj otomatik birleştirildi:

AİRPODS PRO 2 ALMAYA GİDİYORUM KULAKTAN DÜŞÜYOR MU ACİL CEVAP?? YOKSA 4 FARKLI SİLİKONDAN BİRİ UYUM SAĞLIYOR MU
ZAMLAR GELDİ Bİ TANIDIKTAN ESKİ FİYATIN ALTINDA 8200TLYE ALACAĞIM

yusuf34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaktan kulağa göre değişir
çok ortada bi cevap oldu kanka :D o koruma bantlarını açtıktan sonra dönüşüde olmuyor ne yapayım çok kararsızım airpods 4 alayım dedim kulaklık gelmeden zam geldi :D şaka gibi

Gidip denemeden bilemezsin
bir aydır bi türlü bulamadım hiçbiryerde düşünmekten iki tane zam yedik

yusuf34

80+ Silver
çok ortada bi cevap oldu kanka :D o koruma bantlarını açtıktan sonra dönüşüde olmuyor ne yapayım çok kararsızım airpods 4 alayım dedim kulaklık gelmeden zam geldi :D şaka gibi
neden ben hepsiburaddan kulaklık aldım blurthoot iade ettim kabulde ettiler

qwerty666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
qwerty

bir aydır bi türlü bulamadım hiçbiryerde düşünmekten iki tane zam yedik
Hayırlısı olsun bulursun elbet

qwerty666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
qwerty
hani apple da apple no questions asked return politikası vardı kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlısı olsun bulursun elbet
kanka şimdi 8200e almazsam 9000den aşağı daha sonra bulamayacağımı biliyorum 14pro max ile kullanacağım içinde çok iyi adapte olacak bi kulaklık istiyorum çok arada kaldım

hani apple da apple no questions asked return politikası vardı kanka
kanka direk appledan alırsam öyle adamlar 11300tlye satıyor ben 8200e alacağım :D

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kulağına göre s m l uçları var. Düşmesi zor. Silikon kulaklık sevmezdim airpods pro 2 den sonra çok hoşuma gitti. Heleki ANC >3

ZAMLAR GELDİ Bİ TANIDIKTAN ESKİ FİYATIN ALTINDA 8200TLYE ALACAĞIM

qwerty666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
qwerty
kanka şimdi 8200e almazsam 9000den aşağı daha sonra bulamayacağımı biliyorum 14pro max ile kullanacağım içinde çok iyi adapte olacak bi kulaklık istiyorum çok arada kaldım

kanka direk appledan alırsam öyle adamlar 11300tlye satıyor ben 8200e alacağım :D
Hijyen filan bahane o zaman kanka sana kulaklığı itilemeye çalışıyor. Kulağında virüs taşımıyorsun ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
Hijyen filan bahane o zaman kanka sana kulaklığı itilemeye çalışıyor. Kulağında virüs taşımıyorsun ya
kanka hijyen olayını hepsiburada diyor benim tanıdıkta bi yerde bulursan dene istersen diyor ama şimdi açsan geri alamam ben iade diyor açılmış

Kulağına göre s m l uçları var. Düşmesi zor. Silikon kulaklık sevmezdim airpods pro 2 den sonra çok hoşuma gitti. Heleki ANC >3
alayım mı yani kanka ben en son silikonlu kulaklığı 6 7 sene önce kullandım çok dandik ve ucuz bir markaydı oda kulağıma rahat oturmuyordu şimdi oturur mu korkuyorum ondan

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
İkinci el mi alacaksın ? Sahibinden de daha ucuza bulursun. O kadar eminimki kasım indirimlerinde 7500e kadar düşecek tekrar. Çünkü çok stoklu şekilde eski maliyetine var satıcılarda.

Top Bottom