Neler Yeni

Yardım ACİL ŞUAN AİRPODS PRO 2 ALMAYA GİDİYORUM KULAKTAN DÜŞÜYOR MU ACİL CEVAP??

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Silikonlu kulaklık kulaktan kolay kolay düşmex , illa bir tane uç kulağına uyumlu olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
İkinci el mi alacaksın ? Sahibinden de daha ucuza bulursun. O kadar eminimki kasım indirimlerinde 7500e kadar düşecek tekrar. Çünkü çok stoklu şekilde eski maliyetine var satıcılarda.
yok kanka sıfır abimin adına faturalı alıcam kdvsinide kullanacağız 8200tl den 1500 civarıda kdv çıkar herhalde

yusuf34

80+ Silver
kanka hijyen olayını hepsiburada diyor benim tanıdıkta bi yerde bulursan dene istersen diyor ama şimdi açsan geri alamam ben iade diyor açılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

alayım mı yani kanka ben en son silikonlu kulaklığı 6 7 sene önce kullandım çok dandik ve ucuz bir markaydı oda kulağıma rahat oturmuyordu şimdi oturur mu korkuyorum ondan
alırsın istersen silikon takarsın

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Kulak içi boş iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
alırsın istersen silikon takarsın
kanka bu gürültü engellemede kayıp yaşatır mı bana veya ses kallitesinde falan yoksa farketmez mi

Kulak içi boş iş
kanka çalışıyorum ve günde 50 kişi arıyor telefonda hem dışarıya bağlı kalmam lazım hem aramalara napayım jblmi takayım dükkanda

yusuf34

80+ Silver
kanka bu gürültü engellemede kayıp yaşatır mı bana veya ses kallitesinde falan yoksa farketmez mi

kanka çalışıyorum ve günde 50 kişi arıyor telefonda hem dışarıya bağlı kalmam lazım hem aramalara napayım jblmi takayım dükkanda
yaşatmaz diye düşünüyorum

Top Bottom