Yardım ACİL TELEVİZYONA BLUETOOTH EKLEME

Burak.T

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar abiler ablalar selamlar, babalar günü yaklaşıyor malum babam da Teknosada bu ürünü çok beğenmiş Samsung soundbar hw-c450/TK linki burda
Sıkıntı su televizyonda ne optic giriş var nede hdmı arc desteği modeli bu Saba-SB50F350
Sadece jak ve USB girişi var bu ses sistemine annemde babamda çok istiyorlar onlara hediye etmek istiyorum da ne almam lazım hangisi banko çalışır lütfen yardım edin başka model al demeyin nolur bu modeli sürekli her ay konuşup duruyorlar ama para yetmiyor diye yeni TV alamıyorlar maalesef lütfen yardım

USB Bluetooth dongle ile çözebilirsin. Alacağın dongle'ı televizyona takarsın, hoparlörün de bluetoothundan görebilirsin.

USB Bluetooth dongle ile çözebilirsin. Alacağın dongle'ı televizyona takarsın, hoparlörün de bluetoothundan görebilirsin.
Tamam da güzel hocam hangi üründen alicam mesela nasıl bağlanıcak ekran yok bişi yok TV algilicak mi belli değil onları bende düşündüm

Tamam da güzel hocam hangi üründen alicam mesela nasıl bağlanıcak ekran yok bişi yok TV algilicak mi belli değil onları bende düşündüm

Kardeşim 200-300 tl bir şey zaten. En azından denemiş olursun. Çalışırsa sevindirirsin babacığını, çalışmazsa da televizyon alacağınız zaman kullanırsın ya da iade edersin. TP Link'in ürünü var 200 küsür lira onu al bir dene. Bluetooth versiyonları uyuyor mu soundbar ile ona bak.

Sorgulamak için sormuyorum yanlış anlama hocam merak ettiğim için

Bu televizyonlar standart olarak kullanılamıyor mu ses seviyesi düşük olduğu için felan mi alıyorsun çünkü 32 inç 15 yıllık LG var onda bile soundbara vs gerek duymuyoruz

Sorgulamak için sormuyorum yanlış anlama hocam merak ettiğim için

Bu televizyonlar standart olarak kullanılamıyor mu ses seviyesi düşük olduğu için felan mi alıyorsun çünkü 32 inç 15 yıllık LG var onda bile soundbara vs gerek duymuyoruz
Zamanında 5+1 z5500 vardı bozdum istemeden yıllar önce, geri ödemesini şimdi yapmaya çalışıyorum

Geri