Acil Yardım Bilgisayardaki Sorun

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum. Windows logosu geliyor ondan sonra bağlantı kablosunu kontrol edin diyor. Klavye mouse ışığıda gidiyor ama fanlar dönüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@James Gg @Hasan344 @Che_

Bir kaç yazı okudum gtx 650 ye geçmiştim kartta sorun yok bir kaç defa görüntü aldim. Cs bile oynadım kapatıp yemek yemeye gittim geldiğimde açamadım. DDU ile driverleri silmiştim sizce sorun nerde?

Format çözüm olur mu? Format diskim var düşündüğüm kadarıyla biosa girebiliyorum ondan sonra win 10 logosu geliyor küt bağlantı yok hatasi.

@EFI Shell

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum. Windows logosu geliyor ondan sonra bağlantı kablosunu kontrol edin diyor. Klavye mouse ışığıda gidiyor ama fanlar dönüyor.

@James Gg @Hasan344 @Che_

Bir kaç yazı okudum gtx 650 ye geçmiştim kartta sorun yok bir kaç defa görüntü aldim. Cs bile oynadım kapatıp yemek yemeye gittim geldiğimde açamadım. DDU ile driverleri silmiştim sizce sorun nerde?

Format çözüm olur mu? Format diskim var düşündüğüm kadarıyla biosa girebiliyorum ondan sonra win 10 logosu geliyor küt bağlantı yok hatasi.

@EFI Shell
Geçmiş olsun hocam. Yardımcı olmak isterim ama bu sorun hakkında bir fikrim yok

Geçmiş olsun hocam. Yardımcı olmak isterim ama bu sorun hakkında bir fikrim yok
Hocam format attım duzeldi ekran kartım önceden amd idi şimdi nvidia ondan olmuştu büyük ihtimal. Sagol yinede

Format çözebilir hocam. Deneyebilirsiniz.

Geri