Kilit ekranında takılı kaldım şapkalı â yapmam gerek ama yapamıyorum shift+3+a yapmak işe yaramıyor shift+3e bastığım anda ^koyuyor a ya basmamı beklemiyor şifremde â var açamıyorum kilit ekranını pc yi kullanamıyorum başka nasıl â yapabilirim
Şifreyi belirlerken klavyeye random vurmuştum o yüzden şapkalı a da çıkmıştı şifrede ezberledim hala öyle kullanıyorum mail şifresinde şapkalı a kabul etmeyince normal a ya var orda mecbur ama geri kalanı şapkalı a olan haliyle devam edşyorum lcjapfmqpflsbir insan şifresine neden şapkalı a koyar asamkdşouıjfghıup7adfyhgjıdmpaskfhgğö
alt tuşunu basılı tut numpadden 0226 yaz.
Şuan deniyorum linux kaynaklı mı bilmiyorum alt basılı tutunca numpad kısmı da direkt olarak yazıyor windowsta yapılabilşyor bilşyorum ama linuxtan kaynaklı olabilir belki işe yaramıyor alt veya altgr basılı olsa sa düz 0226 veya 131 yazıyor direkt olarakalt + 131, numlock tarafından yapacaksın klavyenin sağındaki tuşlar
shift+3+a nasıl işe yaramıyor, yazıyor fakat yanlış mı yoksa hiç yazmıyor mu.
altgr + a dener misinizShift+3+a bende ^a yazıyor bende anlamadım ki şifreyi ilk belirlerken işe yarıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer diğer pc ye bağlasam falan şifreyi bir şekilde kaldırma yöntemim vs var mı? Bir dahakine â kullanmicam masaüstü şifresinde
Altgr+a işe yaradı teşekkürler bunu bilmiyordum diğerlerini bilsemde öğrenmiş oldumaltgr + a dener misiniz