C cakil 80+ Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Beyza Güneş 30 Kasım 2024 #1 İkisinden birini alacağım bir türlü karar veremiyorum. CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. LG'nin fiyatı daha cazip geliyor o yüzden kararsız kalıyorum. Acil yardım Hangisini önerirsiniz?
İkisinden birini alacağım bir türlü karar veremiyorum. CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. LG'nin fiyatı daha cazip geliyor o yüzden kararsız kalıyorum. Acil yardım Hangisini önerirsiniz?
H hedef gösteriliyorum 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 134 Dahası Reaksiyon skoru 35 İsim hedef gösteriliyorum 30 Kasım 2024 #2 ben olsam LG alırdım (keyfi). sanırım MSI daha iyi ama. Upvote 0 Downvote
C cakil 80+ Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Beyza Güneş 30 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hedef gösteriliyorum yazmış: ben olsam LG alırdım (keyfi). sanırım MSI daha iyi ama. Devamı için tıklayın... çok teşekkürler yanıtınız için Upvote 0 Downvote
hedef gösteriliyorum yazmış: ben olsam LG alırdım (keyfi). sanırım MSI daha iyi ama. Devamı için tıklayın... çok teşekkürler yanıtınız için