ACİL YARDIM!Unlost ECO alınır mı?

Screxxx

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkkadaşlar merhaba.Arkadaşlar pcnin 4 5 yıl idare etmesini istiyorum valo cs fifa gibi oyunları rahat kaldırmasını valo ve csde 200 aşağısı görmemesi lazım. Sizce alınır mı? yoksa daha iyisi bulunurmu 23.500tlye + peşin fiyatına 9 taksit imkanı var.https://ty.gl/oc7i3isqkaijn

Son düzenleme:
sistem linki var mı birkaç tane eco çıkıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olursanız çok sevinirim çok az kalmış 5 tane ve benim isteklerimi karsilarmi sizce 4 5 yıl sonunda zaten degistirilir sorun yok

Vatan'da bunun bir tık iyisi 16-17k civarına satılmıyor muydu 10 gün önce?

Bunlara da bakabilirsiniz hocam. Frisby kasa psu önerilmez ama doldurmuşlar özelleştirme seçeneklerini rampage ve frisby ile.

@İsimbulamajim Hocam bakar mısınız.

Bunlara da bakabilirsiniz hocam. Frisby kasa psu önerilmez ama doldurmuşlar özelleştirme seçeneklerini rampage ve frisby ile.

öncelikle teşekkür ederim bunlarda güzel baktım biraz faakat benim daha çok merak ettiğim attığım kasa ihtiyacımı karşılarmı başta yazdıklarımı 4 5 yıl idare eder mi? valo cs de 200fps ve üstü verirmi oc li geliyor galiba bu yorarmı kasayı 2 yıl sonra kasmasını istemem oyunlarda

+ olarak bu sistemler benim isteklerimi karşılarmı tabi oda önemli ama diğerinin taksit imkanı felan güzel asıl sorum dediğim gibi benim attığım pc isteklerimi karşılarmı

öncelikle teşekkür ederim bunlarda güzel baktım biraz faakat benim daha çok merak ettiğim attığım kasa ihtiyacımı karşılarmı başta yazdıklarımı 4 5 yıl idare eder mi? valo cs de 200fps ve üstü verirmi oc li geliyor galiba bu yorarmı kasayı 2 yıl sonra kasmasını istemem oyunlarda
Hocam youtube'daki test videolarına bakarsak CS2'de istediğiniz değerleri verir bu işlemciyle.

Hocam youtube'daki test videolarına bakarsak CS2'de istediğiniz değerleri verir bu işlemciyle.

evet onları bende gördüm fakat bu sistem unlostun adamlae ayar yapıyorlar ve oc de var diye biliyorum bu sonradan sorun cikarir diye korkuyorum sizce boyle bir sorun olurmu kasma istemiyorum 2 yıl sonra oc den kaynaklı felan

hocam bu arada unlostun videosunda 300 asagisi gormuyor nerdeyse 400lerde özel ayarlardan dolayımı bilmiyorum

Dediğiniz gibi kasma vs. olacağını sanmıyorum hocam olursa da en fazla bir formata bakar.

Dediğiniz gibi kasma vs. olacağını sanmıyorum hocam olursa da en fazla bir formata bakar.
saolun hocam sipariş vermeyi düşünüyorumda yani 4 yıl 5 yıl idare etse yeter bana ama mönitor 180hz olacak aşağısına düşsün istemiyorum. videoda bu bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri