Arkadaşlar merhabalar. İki klavye arasından hangisini tavsiye edersiniz. Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler.
hocam kırmızıyla mı yoksa yan başlık mı diyenlerden benceOkulda başlık yazmayı öğretmediler mi
magegee
Güzel kardeşim burası forum sitesi başlık açarken dikkat etmelisin . Böyle başlık atınca insanlar daha hızlı cevaplamıyor aksine insanın cevaplayası gelmiyor . Üstüne o da yetmiyor seni kınıyorlar .Arkadaşlar merhabalar. İki klavye arasından hangisini tavsiye edersiniz. Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler.
Gamepower Lyra Rgb 60M 62TUŞ Siyah Mekanik Kablolu Red Switch Klavye (950 tl)
Magegee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Kablolu Türkçe Q Siyah Gaming Klavye (1200 tl indirimde)
Hangisi mantıklı olabilir?
Kardeşim neyi uzatıyorsunuz. Acil bir tavsiye almak istedik. Boş yapmayın. Görüşünüz varsa buyrun bildirin.hocam kırmızıyla mı yoksa yan başlık mı diyenlerden bence
kurallara uyarak istersin tavsiyeni. gorusumuzu bildirdik zaten sanaKardeşim neyi uzatıyorsunuz. Acil bir tavsiye almak istedik. Boş yapmayın. Görüşünüz varsa buyrun bildirin.
bilader klavye seçmenin ne gibi bir aciliyeti olabilir mağzada oturup öneri bekliyor olamazsın internetten alsan bu saatte kargoya verilmeyeceğine göre düzgün bir başlık yaz klavye önerisi yaz meselaKardeşim neyi uzatıyorsunuz. Acil bir tavsiye almak istedik. Boş yapmayın. Görüşünüz varsa buyrun bildirin.
Dostum Gaming gecesini değerlendirmek istedim.bilader klavye seçmenin ne gibi bir aciliyeti olabilir mağzada oturup öneri bekliyor olamazsın internetten alsan bu saatte kargoya verilmeyeceğine göre düzgün bir başlık yaz klavye önerisi yaz mesela
Hemen Alman gerekmiyorsa havitin salı gününü bekleyebilirsinDostum Gaming gecesini değerlendirmek istedim.