MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Klavye 1.299 TL

Bu akşamda 900 tl oldu kral :D
Birebir aynı model mi 😥

değilmiş

1766813811770.webp

Son düzenleme:
manyetik olunca noluyor mesela cherry red switchden farkı ne oluyo
Bağlantı kısmı mıknatıs, düz mekaniklerde iki tane tel var. Yani bozulma ihtimali daha düşük.
Tuş basma ayarı yaptığın için daha hızlı algılıyor. Bu hem oyunda hem yazmada rahatlık ve avantaj sağlıyor. Ayrıca uzun süre klavye kullanımında el ağrılarını da azaltıyor.

Düz kırmızı switch klavyelerde atıyorum aynı anda birden fazla tuşa bastın diyelim, eğer doğru gücü uygulamazsan bazen tuşlara bastığını algılamıyor. Manyetik switch'de bunu ayarladığından çok hafif bir baskı ile rahatlıkla yapabildiğinden bayağı konforlu oluyor. Bunu bir tık anlatamadım, ama manyetik switch bir klavyeyi 1 ay falan kullan. Sonra tekrar red switch klavyene dön direkt anlarsın farkı. Özellikle space gibi tuşlarda (genelde klavyelerin en dandik yaptığı oluyor) bariz fark oluyor. Kaliteli klavyelerdfe space için ekstra bant falan gibi sistemler ile çok daha rahat basılması sağlanıyor. Tuş geniş olduğundan ucuz klavyelerde böyle şeyler de eklenmediğinden, eğer doğru bazmazsan çoğu zaman switch'e bastığını klavye algılamıyor bile.

Bağlantı kısmı mıknatıs, düz mekaniklerde iki tane tel var. Yani bozulma ihtimali daha düşük.
Tuş basma ayarı yaptığın için daha hızlı algılıyor. Bu hem oyunda hem yazmada rahatlık ve avantaj sağlıyor. Ayrıca uzun süre klavye kullanımında el ağrılarını da azaltıyor.

Düz kırmızı switch klavyelerde atıyorum aynı anda birden fazla tuşa bastın diyelim, eğer doğru gücü uygulamazsan bazen tuşlara bastığını algılamıyor. Manyetik switch'de bunu ayarladığından çok hafif bir baskı ile rahatlıkla yapabildiğinden bayağı konforlu oluyor. Bunu bir tık anlatamadım, ama manyetik switch bir klavyeyi 1 ay falan kullan. Sonra tekrar red switch klavyene dön direkt anlarsın farkı. Özellikle space gibi tuşlarda (genelde klavyelerin en dandik yaptığı oluyor) bariz fark oluyor. Kaliteli klavyelerdfe space için ekstra bant falan gibi sistemler ile çok daha rahat basılması sağlanıyor. Tuş geniş olduğundan ucuz klavyelerde böyle şeyler de eklenmediğinden, eğer doğru bazmazsan çoğu zaman switch'e bastığını klavye algılamıyor bile.
Ben bunun ayarının olduğunu sanmıyorum kaliteli bir cihaz değil

Ben bunun ayarının olduğunu sanmıyorum kaliteli bir cihaz değil
İade etmeden yükleyip deneyin de alacakların bir fikri olsun.

İncehesap bu çakallıkları maalesef çok yapıyor. Gamepower, James Donkey gibi firmaların yerel getiricisi. Gamepower kulaklık tarafında Havit'e, klavye ve fare tarafında da Wraith vb. getirdiği firmalara pazarı kaybettiğinden, artık taktik uygun fiyat kapış kapış ala dönmüş durumda. Rampage, Gamepower (aslında bu firmadan biraz umudum vardı) ve James Donkey basit bir fason fabrikasyon ötesine geçemeyecekler gibi duruyor. Gamepower yine kendi tasarımlarını yapıyorlar. Ama marka olarak büyüyen Çin firmaları seviyesinde olmuyor. Atıyorum bavulcuların 3311 getirdiği sensörlü farelerin, kendilerince tasarımı biraz oynanmışını falan satıyorlar.

İncehesap bu çakallıkları maalesef çok yapıyor. Gamepower, James Donkey gibi firmaların yerel getiricisi. Gamepower kulaklık tarafında Havit'e, klavye ve fare tarafında da Wraith vb. getirdiği firmalara pazarı kaybettiğinden, artık taktik uygun fiyat kapış kapış ala dönmüş durumda. Rampage, Gamepower (aslında bu firmadan biraz umudum vardı) ve James Donkey basit bir fason fabrikasyon ötesine geçemeyecekler gibi duruyor. Gamepower yine kendi tasarımlarını yapıyorlar. Ama marka olarak büyüyen Çin firmaları seviyesinde olmuyor. Atıyorum bavulcuların 3311 getirdiği sensörlü farelerin, kendilerince tasarımı biraz oynanmışını falan satıyorlar.
iade etmekten vazgeçtim nkolay iadesiyle aldım bu sefer o yanacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eşek markalı vida bile alıp takmam bilgisayarıma, ssd aldım tbw değerinin %5 i dolmadan çöp oldu.

Ya James Donkey okey bence.
100 liraya aldığım 711 kulaklığı beni üniversite boyunca taşıdı.
Şimdi de tek fanlı işlemci soğutucu var, biraz tıkırtı dışında performansından fazlasıyla memnunum. İşlemci 76 - 78 görüyor max

Şimdi de tek fanlı işlemci soğutucu var, biraz tıkırtı dışında performansından fazlasıyla memnunum. İşlemci 76 - 78 görüyor max
Kötü demiyorum, sadece piyasayı kaybediyorlar ve geri alma taktikleri çok yetersiz. Gamepower veya JD ile en azından Rampage, Gamebooster veya bavucuların her 6 ayda bir çıkardığı garip markalar gibi genel tasarımları kullanmadan ve ATK, Scyrox, Mchose gibi kaliteli Çinli firmalar gibi de pahalı olmadan, ucuz ama güvenilmeyen markalara alternatif olmayı çözmeliler. En azından yerelde gördüğüm kadarıyla bu iki firmanın eskiye göre esamesi pek okunmuyor.

Halen arada öneriyoruz, ama ürün gamları aynı Rampage gibi koca bir karmaşa içerisinde ve alınabilir ürün sayıları çok az. Daha az (gerekiyorsa üretmediği ürünü satan satıcılarala iletişime geçip, yeni getirecekleri ürünleri onların da satması için güvence sağlayıp eski ürünleri satıştan kaldırmalılar veya indirim vb. ile stokları eritmeliler), kaliteli ve diğer fason üretimlerden farklı ürün üretmerleri gerektiğini düşünüyorum. Yani hadi çıkış fiyatı diye ihtiyacı olmayan veya bunu ileride satarım diye alan alıcılara ürün satarak sektörde ne inceleme ne kullanıcı yorumu göremezler.

Son düzenleme:

Adamların web sitesi bile çalışmıyor. Normalde bu markayı ben aliexpress'te görüyordum piyasadan komple çekildi sanırım

vay vay vay incehesap çalışanı var demek aramızda 🥸 şaka bir yana ben baktığım zaman hepsi kapalıydı
zaten açık da sayılmaz dil desteği yok bişeyi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklıkların driverini görseydin sen bir de. bilgisayar mühendisliği 1. sınıf ödevi gibi bir şeydi yarım yamalak.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Geri