Açılan konu haricinde konuşma

OUTRA

80+
Reaksiyon skoru
197
Arkadaşlar bakın çok denk geliyorum az once yıne denk geldım yanı rahatsız edıcı gelmeye basladı. birisi 36k butce ıle pc toplama yazmıs, ılerıye donuk olsun ıstıyorum demıs ve ne ıcın kullanacagını soylemıs. demıskı oyun oynama, kodlama ve oyun tasarımı ıcın kullanacagım, yanında da 4k monıtor ıstıyorum. ya birisi cıkıyor dıyor kı sana o sıstem fazla olur. adam butcesını belırtmıs, sana butceyı asmadan abartmadan yardım etmek ya da etmemek duser sana ne fazlasından azından. bılgılendırırsın dersın kı su parca 8k su parca 15k rtx 3090 var oyun tasarımı felan ıcın ama onun yerıne 3080 de olur onu alabılırsın felan cıkan sonucu yazarsınız. yanı adama yardımı olmayacak sacma sapan seyler yazmasanız cok daha kolay olucak. anlatabılmısımdır derdımı umarım. amacım kımseyı suclamak degıl...

Biraz disiplin lazım buraya bence. Dediğin şey gereksiz mesaja giriyor, hem de öyle gereksiz ki... Örnek verip herhangi bir üyeyi zan altında bırakmak istemiyorum, zira buradaki çoğu kişide bu durum var fakat gördüğüm en absürt örneklerinden birisi, bir mavi ekran konusunda birkaç üyenin kullanıcı adlarını kıyaslamasıydı. Biz adamın sorununu çözmeye çalışıyoruz, arkadaşlar gelmiş niye kendi kullanıcı adlarının daha iyi olduğunu tartışıyorlar.

Geri