kendi doğrularını uygulayacaksan neden fikir aldığını da merak ederimBen sadece alınır mı diye fikir sordum ister alırım ister almam ben almaya karar verdim
Bak şimdi burda fikir alırım sonra kendim fikirimide katarım ve kendime en mantıklı geleni yaparım zaten sorduğum soruyada sadece siz yanıt vermiş sizin sadece 1 kişinin fikriyle hareket edilmez 2 3 kişi fikir yazsaydı ona göre değerlendirirdim kendimce ve bu fan alma konusun da sizin görüşünüz vardı kendimce kendi kararım daha doğru buldum ve onu alıyor ve burada o marka denildiği içinde onu almak zorun da değilim bana mantıklı geliyorsa yaparım zaten sadece fikir soruyorum sizdediniz diye almak zorunda değilimkendi doğrularını uygulayacaksan neden fikir aldığını da merak ederim
alınmaz kardeşim işlemcin neBak şimdi burda fikir alırım sonra kendim fikirimide katarım ve kendime en mantıklı geleni yaparım zaten sorduğum soruyada sadece siz yanıt vermiş sizin sadece 1 kişinin fikriyle hareket edilmez 2 3 kişi fikir yazsaydı ona göre değerlendirirdim kendimce ve bu fan alma konusun da sizin görüşünüz vardı ve benim bende kendimce kendi kararım daha doğru buldum ve onu alıyor ve burada o marka denildiği içinde onu almak zorun da değilim banda mantıklı geliyorsa yaparım iyi akşamlar
Sığar ama vasat bi soğutucu alınmaz. Daha performanslılarını bulursuncold power 6p3 Alacam ama kasaya sığar mı aciilll yadım kasa msi mag m100a
aynen aynı kişi böyle devamhocamaynı kişi mi yan hesap heralde
ben daha perfomanslısını bulamadım BU FİYATA DAHİLLSığar ama vasat bi soğutucu alınmaz. Daha performanslılarını bulursun
XD OKaynen aynı kişi böyle devamhocam
aynen kanka konun forumun en tepesinde ve kimse görmeyecek bunu.yan hesaplardan mı geliyon xd bi anda mesajlar gelmeye başladı xdxdxd
isimler aynı ya bu kardeşimiz biraz küçük herhaldeaynen kanka konun forumun en tepesinde ve kimse görmeyecek bunu.
Almak istiyorum dersen al tutan yok ben almazdım.yan hesaplardan mı geliyon xd bi anda mesajlar gelmeye başladı xdxdxd
Mesaj otomatik birleştirildi: