Neler Yeni

ACİLL YARDIM Asrock B450M Steel Legend KISA DEVRE SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Asrock B450M Steel Legend AM4 anakartım var. Kısa devre yapıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Foruma bir türlü video yükleyemedim. Adminler şu işi kolaylaştırsın artık fotoğraf yüklemekte video yüklemekte tam bir zülum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Res atma işini kendisi yapıyor. Kapanıp yeniden açılıyor.

Aykut D.

80+ Gold
Asrock B450M Steel Legend AM4 anakartım var. Kısa devre yapıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Foruma bir türlü video yükleyemedim. Adminler şu işi kolaylaştırsın artık fotoğraf yüklemekte video yüklemekte tam bir zülum.

Bios sıfırladınmı ?

Aykut D.

80+ Gold

Ram'leri sil ramdende boot loopa girebiliyor .

Aykut D.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc yi prizden söküp pili söküp 1dk bekleyip pili takıp açman gerekiyor .
Denedim, yine deniyim

Kasadan anakartı söküp teknik servislere götürdüm. Hepsi şey diyor; diğer parçalarla birlikte getirmeliydin bu şekilde yardımcı olamayız. Teknik servis dediğin adamda test pc ci olur. Sen arızalı parçanı götürürsün adam test sistemine takar bakar. Böyle yapmaları da dumur etti beni

Pc yi prizden söküp pili söküp 1dk bekleyip pili takıp açman gerekiyor .
Bios pilini sök tak yaptım yine aynı

Ram slotuna tek ram taktım yine aynı

Teknik abiler yardımm

Yok mu bu işten anlayan yardımcı olabilcek

Teknik servisler 600-700 den aşağı elimizi sürmeyiz diyorlar. sizce yaptırmaya değer mi?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar teknik servisin götürdüm benden 800 tl ücret talep ettiler. Ne olduğunu söylemiyorlar, çok istediklerini düşünüyorum reddettim. Yardım edebilcek var mı?

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bilgisayar teknik servisin götürdüm benden 800 tl ücret talep ettiler. Ne olduğunu söylemiyorlar, çok istediklerini düşünüyorum reddettim. Yardım edebilcek var mı?
Tecrübe ve bilgi varsa karşılığı da olmalıdır. Günümüzde en çok para eden şey bilgi ve veridir.
Demekki bu sorunu buradan yardımlarla ya da tek başına çözemiyorsun. O zaman çözerim diyene hakkını verebilmek gerekir.

Çözümü söyler ya da söylemez.

Bu arada nereden biliyorsun kesin anakart arızalı diye anakartı götürüyorsun. Yani ona da boşuna yükselmişsin. Arıza ya da sorunu tetikleyen hiç beklemediğin bir parçada olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Tecrübe ve bilgi varsa karşılığı da olmalıdır. Günümüzde en çok para eden şey bilgi ve veridir.
Demekki bu sorunu buradan yardımlarla ya da tek başına çözemiyorsun. O zaman çözerim diyene hakkını verebilmek gerekir.

Çözümü söyler ya da söylemez.

Bu arada nereden biliyorsun kesin anakart arızalı diye anakartı götürüyorsun. Yani ona da boşuna yükselmişsin. Arıza ya da sorunu tetikleyen hiç beklemediğin bir parçada olabilir.
Anakartta arıza var dedi. Ne arızası dedim. Anakart arızalı dedi. Uzlaşmaya çalıştım fiyatta bir şeyler yapın, sıfır anakart zaten 1600 falan dedim yanaşmadılar. başka birine götürcem bakalım orası ne diyecek. 400 500e okeyim üstü benı sıkıntıya sokar. sahibinden arızalı diye satmayı denerim.

Aykut D.

80+ Gold
Denedim, yine deniyim

Kasadan anakartı söküp teknik servislere götürdüm. Hepsi şey diyor; diğer parçalarla birlikte getirmeliydin bu şekilde yardımcı olamayız. Teknik servis dediğin adamda test pc ci olur. Sen arızalı parçanı götürürsün adam test sistemine takar bakar. Böyle yapmaları da dumur etti beni

Teknik abiler yardımm

Denedim, yine deniyim

Teknik abiler yardımm

Yok mu bu işten anlayan yardımcı olabilcek

Teknik servisler 600-700 den aşağı elimizi sürmeyiz diyorlar. sizce yaptırmaya değer mi?
durduk yere olduysa biosta bozulmuş olabilir .

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Evren avcı
kankam sistemi kısa devre yapmayacak şekilde anakartın kutusunun üstünde toplayıp çalıştır. kasadan dolayı kısa devre yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,586
Üyeler
161,094