Neler Yeni

Açlıktan Değil sıkıntıdan yemek yiyorum

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Ortaokulda kiloluydum ve o zaman aç kalarak baya bir kilo vermiştim 20 kilo kadar fakat su aralar spor yapıyorum ve sadece günde 1 öğün yemek istiyorum yağ oranım fazla düşmüyor hatay da oturdugum icin okulum yok arkadaslarım dısarı cıkmıyor bende sürekli evdeyim ve aclıktan değil sürekli sıkıntıdan bir şey yiyorum yardımcı olabilicek var mı günlük 4 litre su iciyorum

Ellsy

80+ Bronze
Ortaokulda kiloluydum ve o zaman aç kalarak baya bir kilo vermiştim 20 kilo kadar fakat su aralar spor yapıyorum ve sadece günde 1 öğün yemek istiyorum yağ oranım fazla düşmüyor hatay da oturdugum icin okulum yok arkadaslarım dısarı cıkmıyor bende sürekli evdeyim ve aclıktan değil sürekli sıkıntıdan bir şey yiyorum yardımcı olabilicek var mı günlük 4 litre su iciyorum
Yiyecek tarzını değiştir mesela meyve ye ama yerken dilimle kendine salatalar hazırla onları ye ben öyle yapıyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yemek yemeden önce aklına nasıl düşünceler geliyor?
Yemeğe erişim sağladığında nasıl bir rahatlama oluyor?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yemek yemeden önce aklına nasıl düşünceler geliyor?
Yemeğe erişim sağladığında nasıl bir rahatlama oluyor?
saçma gelicek ama oyun oynarken bile açlığım oyunumu etkiliyor oyundaki performansıma kadar düsüyor rekabetçi oyunlarda yemek yediğimde rahatlık çöküyor ve daha sakin oluyorum tokluk vuruyor 2-3 saat sonra tekrar acıkıyorum sacma sekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yiyecek tarzını değiştir mesela meyve ye ama yerken dilimle kendine salatalar hazırla onları ye ben öyle yapıyorum
teşekkürler bunu bi deniyicem

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
saçma gelicek ama oyun oynarken bile açlığım oyunumu etkiliyor oyundaki performansıma kadar düsüyor rekabetçi oyunlarda yemek yediğimde rahatlık çöküyor ve daha sakin oluyorum tokluk vuruyor 2-3 saat sonra tekrar acıkıyorum sacma sekilde

teşekkürler bunu bi deniyicem
Bir şey anlamadım. Sorularımı tam anladığından emin değilim.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Ne zaman bir şey yiyesin gelse biri ile sohbet et discord dan. O sırada da odanda yürüyebilirsin. Ben böyle yapıyorum çoğunlukla. 3 4 saat konuştuğum oluyor.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şey anlamadım. Sorularımı tam anladığından emin değilim.
yemek yemeden önce pek bisey olmuyor yani aklım sadece yemekte oluyor inanılmaz bir bosluk hissi oluyor can sıkıntısı ve sinir genelde

2.soruya nasıl cevap vereceğimi tam bende bilmiyorum

Ne zaman bir şey yiyesin gelse biri ile sohbet et discord dan. O sırada da odanda yürüyebilirsin. Ben böyle yapıyorum çoğunlukla. 3 4 saat konuştuğum oluyor.
bunu da deniyicem teşekkürler

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Senin aksine açlık hissiyle sürekli yiyorum. Yemekten sonra karnım tok olduğu halde açlık hissi oluşuyor midem kaziniyor. Kilom normal ama yağ oranım fazla. Meyve yemeğe başladım. Küp küp kesip salata gibi yapıyorum yiyorum. Onun dışında havuç çok iyi bu konuda hem faydalı hem de açlığı bastırıyor.
Benim de konuyu okuyacak başka arkadaşlar için sorum olacak şu kellogs tarzı ürünler kilo yapar mi? Bazen ufak bi kase yoğurtla karıştırıp yiyorum. Cips yemekten iyidir diye düşünüyorum.

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
yemek yemeden önce pek bisey olmuyor yani aklım sadece yemekte oluyor inanılmaz bir bosluk hissi oluyor can sıkıntısı ve sinir genelde

2.soruya nasıl cevap vereceğimi tam bende bilmiyorum

bunu da deniyicem teşekkürler
Ahhahaha aynı kaderin yoldasiyiz onun tek çözümü bana göre beyni oyalamak sakız çiğneyerek bu işe baslayabilirsin hem mideni hemde aklını oyalayabilirsin ek olarak birden fazla iş yapmamaya çalış tek bir işe odaklan iki işi bir anda yapmaya çalışma.. yemek düzeni kurmaya çalış zamanla her şey hallolur sabah kahvaltilarda yulaf yemeye başla devamında meyve tüketimini arttir ve suyu düzenli iç şekerden uzak durmaya çalış şekerin yedirdiğini düşünüyorum.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Günün nasıl geçiyor?
yazdığım gibi yani 12 gibi uyanıyorum 1-2 gibi arasında yemek yiyorum bütün gün bilgisayardayım aksam 5-6 gibi spor ve dus ama aralarda gene yemek atıştırmalık v.b yiyorum gece 3 gibi de uyuyorum

Ahhahaha aynı kaderin yoldasiyiz onun tek çözümü bana göre beyni oyalamak sakız çiğneyerek bu işe baslayabilirsin hem mideni hemde aklını oyalayabilirsin ek olarak birden fazla iş yapmamaya çalış tek bir işe odaklan iki işi bir anda yapmaya çalışma.. yemek düzeni kurmaya çalış zamanla her şey hallolur sabah kahvaltilarda yulaf yemeye başla devamında meyve tüketimini arttir ve suyu düzenli iç şekerden uzak durmaya çalış şekerin yedirdiğini düşünüyorum.
teşekkürler valla yulaf su aralar denemeye baslayıcam aldım elimden geldiğinde başka şeylere odaklanmaya calısıyorum ama bir yerden sonra çok rahatsız ediyor tekrardan teşekkürler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yazdığım gibi yani 12 gibi uyanıyorum 1-2 gibi arasında yemek yiyorum bütün gün bilgisayardayım aksam 5-6 gibi spor ve dus ama aralarda gene yemek atıştırmalık v.b yiyorum gece 3 gibi de uyuyorum
Gününü tam dolu geçirmiyorsun. Deprem öncesi nasıl bir hayatın vardı bilmiyorum. Okul sebebiyle daha sosyal bir hayat olduğunu varsayıyorum. Bir anda toplumdan soyutlanmak kişide engellenmişlik hissi yaratabilir. Bu da boşluk hissi yaratabilir.
Beyin tatmin olmak ister. Beynini çalıştırman lazım. Beynine "evet bugünü cidden dolu geçirdim ve yoruldum" mesajını göndermen lazım.
Misal ben boşken acıkıyordum. Şimdi o kadar çok acıkmıyorum. Çünkü günümü dolu geçiriyorum.
Beynini çalıştırman lazım. Dışarıda nasıl bir hayat var bilmiyorum senin açından. Çıkabiliyorsan çık ama çıkamıyorsan evde farklı meşguliyetler bul. Kitap, müzik, bilimsel araştırmalar, kültürsel araştırmalar, belgeseller vs. Beyin rutini sevmez. Her gün beynine yeni şeyler gönder ki çalışsın ve boşluk hissi oluşmasın.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
senin sorunun psikolojik.
gün içerisinde sosyal açıdan seni tatmin edecek bir aktivite yapamadığın için oluyor bu.
fiziksel olarak bir sosyal etkinliğe katıl, vücut saatini göz önüne alarak yatma-kalkma saatlerini belirle. bilgisayar oyunu öncesinde ya da oyun sırasında bişey yiyecek isen meyve ve kuruyemiş ağırlıklı beslen.
ve kilo verirken de aç kalma; normal dengeli bir şekilde beslen ama aktiviteni arttır.
ama her şeyden önce sosyal olarak aktif ve öğrenme açısından hareketli bir rutine geçiş yap, yeni şeyler öğren, ve bunları eğlenerek te yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,387
Üyeler
165,180
Son üye
Aethilleus