Neler Yeni

Adam haklı değil mi?

Adama katılıyor musun?

• Twitter dakiler boş yapmış. Evet

Oylar: 23 59.0%
  • Twitter dakiler haklı. Hayır

Oylar: 16 41.0%

• Oy kullanan toplam üye
    39

Saintes Maries

80+ Bronze
Akp'nin en iyi yaptıği şey 😋😋 her gün cami açılışında reis tamam açılsın ama açılan camiler %40 anca doluyordur bize icraat lazım hergün bize yararı olucak çalışmaların Akp ve Mhp oyları ile red edilmesi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ekşi sözlük gibi adamsın reis helal olsun vallahi. Neyse Allah rahatlık versin.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ekşi sözlük gibi adamsın reis helal olsun vallahi. Neyse Allah rahatlık versin.
İkide bir saçma yorumlar yazıp sana uyku lazım demek haricinde bir vasfın varmı ?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Üstad asıl hakaret 2-3 boş mevzuyu dine bağlamaları bence. Ezan ile müziği bir tutmaları çok garibime gidiyor.
Kullanılan kelimenin hakaret olduğu gerçeğini değiştiriyor mu?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Filistini desteklemeyip İsraile kalp atmış. Sencede saçma ve anlamsız değil mi?
İsrail'e kalp atması yanlış bir davranış en azından tarafsız olması lazımdı genede ona hakaret etme hakkı vermiyor bize.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ezanı susturmak bir kere saçma bu ülke laik ama çoğunluk müslüman. Avrupada da kiliseler için çan çalıyor o zaman onlarıda yasaklasınlar? Dinin değerleri vardır ezan da onlardan birisi evet her adım başı camii yapılmamalı ama ezan okunmaması dine hakaret gibi. Dinde sen teknoloji gelişti diye bazı şeyleri yasaklarsan ortada din kalmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Emre
Adamın hangi tarafta olduğunu yok sayacak olursak, adam haklı değil mi? Birde jahrein'e ağır konuştu. Kesin kavga çıkar.
Sonunda kadar dinleyip, olgun ve ciddi bir şekilde itiraz istiyorum. Tekrar ediyorum adamın hangi partiyi tuttuğunu umarsamayın sadece din ile alakalı dediğine bakın.(lütfen sonuna kadar izleyin)
Adam kendisi biraz boş yapmış söylenenleri farklı bir yere çekmeye çalışmış müslüman ülke dediği yerde kapattım

TamerKs

80+ Silver
Adam kendisi biraz boş yapmış söylenenleri farklı bir yere çekmeye çalışmış müslüman ülke dediği yerde kapattım
Neden izlemiyorsun? anlıyorum adamı tutmuyorsun ama her zaman her iki tarafı dinlemelisin. Yani dinlemeden nasıl eleştiri yaparsınki? Ayrıca boş yapmamış kısıtlama nın 2015 ten beri var olduğunu söylüyor. Yanlış mı?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@NoThiNgMaN Aşırı fazla din muhabbeti yapıyor ve ben din muhabbeti yapılan yerde rahatsız oluyorum. dinlemem için bir sebep yok.

TamerKs

80+ Silver
@NoThiNgMaN Aşırı fazla din muhabbeti yapıyor ve ben din muhabbeti yapılan yerde rahatsız oluyorum. dinlemem için bir sebep yok.
Dini sevip sevmemek senin tercihin tabii ama, her kanunun eleştirisine dini karıştırmakta yanlış.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dini sevip sevmemek senin tercihin tabii ama, her kanunun eleştirisine dini karıştırmakta yanlış.
ben karıştırmıyorum yapıcak son kişi benim sevmediğim birşeyi dile getirmem tabi karşı taraf dile getirmediği sürece ama o adam 2 kelimesinin birin'de dini karıştırıyor izlenilecek bir şey değil benim için.

Son düzenleme:
Top Bottom