Neler Yeni

Adam haklı değil mi?

Adama katılıyor musun?

• Twitter dakiler boş yapmış. Evet

Oylar: 23 59.0%
  • Twitter dakiler haklı. Hayır

Oylar: 16 41.0%

• Oy kullanan toplam üye
    39

ahenk'

80+ Silver
İzlerken elim ayağım titredi...

Az kaldı abiler ablalar dayanın. 2023'de gidiyorlar en geç.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Adamın hangi tarafta olduğunu yok sayacak olursak, adam haklı değil mi? Birde jahrein'e ağır konuştu. Kesin kavga çıkar.
Sonunda kadar dinleyip, olgun ve ciddi bir şekilde itiraz istiyorum. Tekrar ediyorum adamın hangi partiyi tuttuğunu umarsamayın sadece din ile alakalı dediğine bakın.(lütfen sonuna kadar izleyin)
Haklı olduğu yerler olsa da saçmalıkları daha fazla

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Haklı olduğu yerler olsa da saçmalıkları daha fazla
Jahrein için söylediği daha ne yaptığını, platformun ne olduğunu bilmeden sallıyor ve sen kimsin tarzı cümleler kuruyor bu ülkede yaşayan herkes buradaki yönetimi ve kararları eleştirebilir hemen ardından Derya Uluğ için batakhanelerde sahne alan hayatında sahne yüzü görmeyen gibi saçmalıktan ibaret konuşmaları var.

TamerKs

80+ Silver
Jahrein için söylediği daha ne yaptığını platformun ne olduğunu bilmeden sallıyor ve sen kimsin tarzı cümleler kuruyor bu ülkede yaşayan herkes buradaki yönetimi ve kararları eleştirebilir hemen ardından Derya Uluğ için batakhanelerde sahne alan hayatında sahne yüzü görmeyen gibi saçmalıktan ibaret konuşmaları var.
Platformun adı önemli değil, önemli olan ramaz ayında Filistin İsrail tarafından işgal altındayken jahreinin İsraile kalp atması. Sence bu davranışı ne kadar doğru? Evet herkes eleştirebilir ama neden eleştirirken insanların dinine karışırsınki?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Platformun adı önemli değil, önemli olan ramaz ayında Filistin İsrail tarafından işgal altındayken jahreinin İsraile kalp atması. Sence bu davranışı ne kadar doğru? Evet herkes eleştirebilir ama neden eleştirirken insanların dinine karışırsınki?
Filistinlilerin bizim için yaptıklarını biliyor musun adamlar bize karşılar bizi zaten istemiyorlar biz sadece kendi çıkarlarımız için filistin in yanında oluyoruz. Kimse kimsenin dinine karıştığını düşünmüyorum o kalp işinin önü arkası vardır illaki.

TamerKs

80+ Silver
Kimse kimsenin dinine karıştığını düşünmüyorum
Ama senin düşündüğün olmuyor, adamın videosunda kanıtları var. Müzik için eleştiri yaparken camilere karışıyorlar. Yinede İsraile kalp atmak çok yanlış bunun başka bir anlamı olamaz.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ama senin düşündüğün olmuyor, adamın videosunda kanıtları var. Müzik için eleştiri yaparken camilere karışıyorlar. Yinede İsraile kalp atmak çok yanlış bunun başka bir anlamı olamaz.
Video elinde varsa link atar mısın merak ettim

TamerKs

80+ Silver

BIGGZ

80+ Bronze
2015 de alınan 24.00-07.00 arası müzik yapılabilir kararına 6 yıl sonra tepki gösterilmesi de ayrı komedi konusu zaten.
Herhalde 6 yıl geriden geliyor bu twitter, 1 yıl sonra darbe olacağını falan haber versek mi acaba :d

TamerKs

80+ Silver
2015 de alınan 24.00-07.00 arası müzik yapılabilir kararına 6 yıl sonra tepki gösterilmesi de ayrı komedi konusu zaten.
Herhalde 6 yıl geriden geliyor bu twitter, 1 yıl sonra darbe olacağını falan haber versek mi acaba :d
Boşuna demedim Twitter dakiler boş yapmış diye. Türkiye gündeminde kusurabakıyoruz diye etiket olduğu için konuyu açtım.

Top Bottom