Adam havadan sudan sistem toplamis(6k)

Video kısıtlwnmış olarak gözüküyor
Abdullah abi mi topladı?

Abdullahın bu tarz videolarını dikkate almayın çok güzel topluyor sonra 1-2 gün sonra aldıgı tüm parçaları uyanıklar zamlamış oluyor ve asla o fiyatı bulamıyorsun üstüne abdullah bu sistemi 3 ayda 6000 e toplmış dikkate almanızda fayda var

@Abdullah Hacıgül
Abi sahibindende fiyat siniri koyup durmadan f5 mi atiyon, hicmi baska isin gucun yok. Adam nekadar ucuza sistem toplarsa okadar zevke geliyor bune dbabbsabbd
Abdullah ağabey sağolsun ikinci elden alışveriş yapmaya çok alıştım seviyorum piyasa takibi yapmayı alım satım yapmayı vs. ama uyanıklar olmasa ikinci elde çok iyi olur :DD sıfır fiyatı daha ucuz çoğu ikinci elden..

Abdullahın bu tarz videolarını dikkate almayın çok güzel topluyor sonra 1-2 gün sonra aldıgı tüm parçaları uyanıklar zamlamış oluyor ve asla o fiyatı bulamıyorsun üstüne abdullah bu sistemi 3 ayda 6000 e toplmış dikkate almanızda fayda var
Adamda bunu demiş zaten. Acele etmeyin fırsat kollayın.

Adamda bunu demiş zaten. Acele etmeyin fırsat kollayın.
fırsatı nasıl kollayacan adam her video yaptıktan sonra fiyatları öylebir şişiriyorlar birdahada indirmiyorlar adam 1080ti aldı 3k ya şuan 5-6 nın altında ürün yok.

@Abdullah Hacıgül
Abi sahibindende fiyat siniri koyup durmadan f5 mi atiyon, hicmi baska isin gucun yok. Adam nekadar ucuza sistem toplarsa okadar zevke geliyor bune dbabbsabbd
tony stark gibi adam mağaraya koy çakıl taşlarıyla sistem toplar :D abdullah abi adamdır.

fırsatı nasıl kollayacan adam her video yaptıktan sonra fiyatları öylebir şişiriyorlar birdahada indirmiyorlar adam 1080ti aldı 3k ya şuan 5-6 nın altında ürün yok.
O karttan hiç bahsetme zaten. İki laf edildi saf güç cart curt adamlar altın ilan etti kartı :D

Benzeri ekran kartı 2.5K siz aynı sistemi 10K civarı toplarsınız, Heleki Abdullah bu fiyata topladıysa fiyatlar kesin uçar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri