kayn999
80+
Abi sahibindende fiyat siniri koyup durmadan f5 mi atiyon, hicmi baska isin gucun yok. Adam nekadar ucuza sistem toplarsa okadar zevke geliyor bune dbabbsabbd
Ya ben 6000 bine i5 2400 ile GTS 250 li sistem aldım hep bozuldu adamda iade almıyo ağladım o gün
Abdullah ağabey sağolsun ikinci elden alışveriş yapmaya çok alıştım seviyorum piyasa takibi yapmayı alım satım yapmayı vs. ama uyanıklar olmasa ikinci elde çok iyi olur@Abdullah Hacıgül
Abi sahibindende fiyat siniri koyup durmadan f5 mi atiyon, hicmi baska isin gucun yok. Adam nekadar ucuza sistem toplarsa okadar zevke geliyor bune dbabbsabbd
Adamda bunu demiş zaten. Acele etmeyin fırsat kollayın.Abdullahın bu tarz videolarını dikkate almayın çok güzel topluyor sonra 1-2 gün sonra aldıgı tüm parçaları uyanıklar zamlamış oluyor ve asla o fiyatı bulamıyorsun üstüne abdullah bu sistemi 3 ayda 6000 e toplmış dikkate almanızda fayda var
fırsatı nasıl kollayacan adam her video yaptıktan sonra fiyatları öylebir şişiriyorlar birdahada indirmiyorlar adam 1080ti aldı 3k ya şuan 5-6 nın altında ürün yok.Adamda bunu demiş zaten. Acele etmeyin fırsat kollayın.
tony stark gibi adam mağaraya koy çakıl taşlarıyla sistem toplar@Abdullah Hacıgül
O karttan hiç bahsetme zaten. İki laf edildi saf güç cart curt adamlar altın ilan etti kartıfırsatı nasıl kollayacan adam her video yaptıktan sonra fiyatları öylebir şişiriyorlar birdahada indirmiyorlar adam 1080ti aldı 3k ya şuan 5-6 nın altında ürün yok.
şimdi de bu ürünleri altın edicekler 2.elde görürüz 1-2 güneO karttan hiç bahsetme zaten. İki laf edildi saf güç cart curt adamlar altın ilan etti kartı![]()