Neler Yeni

Adaptör Takılıyken Şarz Düşmesi

faul35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Ovalıoğlu
Öncelikle Merhaba bu benim ilk konum olacak herhangi bir yanlış yazı yazarsam affola ben bundan yaklaşık 1 ay önce bir laptop almıştım Excalibur G770 oyun oynarken tahminimce güç yetmediğinden dolayı şarz kaybediyorum yani laptopun şarzı azalıyor ben bunu önlemek için daha yüksek watt değerine sahip bir adaptör alsam sisteme ve ya bataryaya zararı olurmu adaptörüm 19.5Volt 6.5Amper ve %50 nin altına düştüğü zamanda performans düşüşü yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Ekler

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    23.3 KB · Hit: 38
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Haktan
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildinmi acaba?

faul35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Ovalıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildinmi acaba?
Evet buldum casper bilgisayarlarda biosunu en son güncelledikten sonra advance kısmında bir ayar var batery boost diye onu kapattığında pil%100 den aşşağı düşmüyor birde performans ayarları olsun nvidia ayarları olsun güç ayarları olsun onları kendi haline bırak bilgisayar nasıl rahat ediyorsa öyle çalışşsın adaptör 123 watt olmasına rağmen gücü karşılıyor mesela güç ayarlarını high performanceye çektiğimde oyunlarda donmalar yaşıyorum nvidia için de geçerli güç yönetim modunu normala çek birde kendi programını kullanıyorsan ordaki office modunu kullan en iyi performansı öyle alıyorum ben

Top Bottom