Su630 aldımAdata US630 mu aldınız?
O Sorunlu bir ssd keşke almasaydınız.Su630 aldım
Tüh nerden bileyim teknobiyotikten aldım hazır sistem diye nesi sorunlukiO Sorunlu bir ssd keşke almasaydınız.
Tüh nerden bileyim teknobiyotikten aldım hazır sistem diye nesi sorunluki
Crystaldiskinfo yüklü 33 derece alıyor şu ana kadar hiç donma mavi ekran görmedim
- Yazma ve okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.
- Çok ısınıyor.
- İçinde sistem(Windows) yüklü ise donmalar yapabiliyor.
- Mavi ekran sorunlarına sebep olabiliyor.
- Ömrü hızlı tükenmektedir (Sağlığı hızlı düşüyor).
Ama Yazma ve okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.Crystaldiskinfo yüklü 33 derece alıyor şu ana kadar hiç donma mavi ekran görmedim
Doğru söylüyorsunuz ilk başta böyle değildi 5 10 dakilada bitiriyordu 50 60gb ı şimdi 30 40dk bekletiyor ucuz kaliteli ssd biliyormusunuzAma Yazma ve okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.
Apacer pantherDoğru söylüyorsunuz ilk başta böyle değildi 5 10 dakilada bitiriyordu 50 60gb ı şimdi 30 40dk bekletiyor ucuz kaliteli ssd biliyormusunuz
Bütce belirtir misiniz?Doğru söylüyorsunuz ilk başta böyle değildi 5 10 dakilada bitiriyordu 50 60gb ı şimdi 30 40dk bekletiyor ucuz kaliteli ssd biliyormusunuz
Adata Su630 ve Su650 ssdler sorunlu ssd lerdir genel olarak belli bir kullanımdan sonra hız değerleri düşer ssdler sapıtır.Arkadaşlar ben bu ssdyi aldım 50gb lık bir dosya aktarımı yaptım fakat sürekli inip çıkıyordu aktarma hızı 12mb oluyor sonra bi anda 150olup direkt 12ye 13e doğru iniyor sizce birşeyi varmıdır