Gamegaraj ssd

yigitemre04

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
387
ssdyi gamegaraja gönderdim. bi kere dosya aktarımı yapmışlar sorun çıkmadı diyorlar. ben oyuna başladıktan 20dk sonra kasma var diyorum. ne diyebilirim başka yardım eder misiniz?
sorunum: pc açılır açılmaz oyuna giriyorum. 20dk sonra yazma hızı 7mb oluyor. bu ssd kronik sorunlu diyorum. sorunlu olsa satılmaz bizde diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve crystaldiskmark ile her ssd uymuyor dendi. bu doğru mu?

ssdyi gamegaraja gönderdim. bi kere dosya aktarımı yapmışlar sorun çıkmadı diyorlar. ben oyuna başladıktan 20dk sonra kasma var diyorum. ne diyebilirim başka yardım eder misiniz?
sorunum: PC açılır açılmaz oyuna giriyorum. 20dk sonra yazma hızı 7mb oluyor. bu ssd kronik sorunlu diyorum. sorunlu olsa satılmaz bizde diyorlar
Olayı Videoya çek ve onlara ürünün garantisi var ve alın bakın sorunuda var de, değişim istiyorum de yapmazlarsa tüketici hakları ile görüşüp çözersin. Bu arada keşke almasaydın bu SSD yi :( ( BX 500 dimi :( )

Olayı Videoya çek ve onlara ürünün garantisi var ve alın bakın sorunuda var de, değişim istiyorum de yapmazlarsa tüketici hakları ile görüşüp çözersin. Bu arada keşke almasaydın bu SSD yi :( ( BX 500 dimi :( )
bx 500 :/ fotosunu da attım değişim ile ilgili size geri dönüş sağlıcaz dediler. biostar önerirlerse kabul edeyim mi acaba?

iade olmazsa 47 tl verip biostar alayım mı?
yoksa bx 500 ile değişim mi?.
başka bi şey önermeyin lütfen soruyu cevaplayın.

BX500 Sorunlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,301
Üyeler
187,023
Son üye
aiktu
Geri