Neler Yeni

ADATA HDD Alınır Mı ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba.
Aşağıdaki HDD alınır mı ? HDD ihtiyacım var normalde 1 TB hariciler 400'den başlıyor bu 2 TB fiyatı cazip geldi. Elden almayı düşündüğüm için de pazarlık yaparım. Sizce nasıldır ?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,111
İsim
Cicikuş
Güzele benziyor sağlığını kontrol et kendi kafana göre 1-2 test yap al temiz ise.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzele benziyor sağlığını kontrol et kendi kafana göre 1-2 test yap al temiz ise.
Adam sıfır yazmış ama sıfır mıdır bilemedim hard disk sentinelden mi kontrol ediliyordu kullanım süresi.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Özelliklerini bulamadım ama ne kadar iyi olduğunu adamdan istediğimiz testlerle anlarız.

CrystalDiskMark/Info ve HD Tune ssleri isteyin. Ayrıca HDD'yi aldıktan sonra low level format atmayı unutmayın.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Alınmaz kaliteli bir şey al

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar merhaba.
Aşağıdaki HDD alınır mı ? HDD ihtiyacım var normalde 1 TB hariciler 400'den başlıyor bu 2 TB fiyatı cazip geldi. Elden almayı düşündüğüm için de pazarlık yaparım. Sizce nasıldır ?
0 olupta faturasız olması...

ADATA'nın HDD'leri Türkiye'de yok. Yurt dışından gelmiş. Sahteliği hakkında bilgim yok. Satan kişiden CrystalDiskInfo isteyin ayrıca diğer testleri de yapsın. Burada paylaşın.

Firmanın kendisi bile insan gibi bilgi vermiyor. Disk orijinal sağlam bile olsa almanızı önermiyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Özelliklerini bulamadım ama ne kadar iyi olduğunu adamdan istediğimiz testlerle anlarız.

CrystalDiskMark/Info ve HD Tune ssleri isteyin. Ayrıca HDD'yi aldıktan sonra low level format atmayı unutmayın.
Neden Low level format atmam gerekiyor normal biçimlendirip kullanamaz mıyım işletim sistemi kurmayacağım sadece arşiv. Daha önce harici HDD aldığımda direk takıp kullanmıştım.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Neden Low level format atmam gerekiyor normal biçimlendirip kullanamaz mıyım işletim sistemi kurmayacağım sadece arşiv. Daha önce harici HDD aldığımda direk takıp kullanmıştım.
Her ihtimale karşı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
0 olupta faturasız olması...

ADATA'nın HDD'leri Türkiye'de yok. Yurt dışından gelmiş. Sahteliği hakkında bilgim yok. Satan kişiden CrystalDiskInfo isteyin ayrıca diğer testleri de yapsın. Burada paylaşın.

Firmanın kendisi bile insan gibi bilgi vermiyor. Disk orijinal sağlam bile olsa almanızı önermiyorum.
Bilgi vermiyor derken neyi kast ettin pdf dosyasında özellikleri açıkça belirtilmiş sanki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her ihtimale karşı.
Onu nasıl yapacağım.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bilgi vermiyor derken neyi kast ettin pdf dosyasında özellikleri açıkça belirtilmiş sanki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu nasıl yapacağım.
Google amcaya sorunca 500 tane şey çıkıyor. Onlara bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,746
Üyeler
167,548
Son üye
7000cmzurna
Top Bottom