sorunlu diye biliyorum.Arkadaşlar sistem topladım SSD mi adata su630 480gb aldım sizce nasıl bir SSD bana sorun çıkarır mı
maalesef kronik sorunluArkadaşlar sistem topladım SSD mi adata su630 480gb aldım sizce nasıl bir SSD bana sorun çıkarır mı
Hadi ya hiç araştırmadan aldım geri iade edip ne almamı önerirsiniz hangi marka modelEvet, sorun çıkartabilir. Kronik sorunlu SSD'lerden birisi o. Sağlık, okuma/yazma hızı ve boot sorunu oluşabiliyor.
Tam olarak bütçe nedir?Hadi ya hiç araştırmadan aldım geri iade edip ne almamı önerirsiniz hangi marka model
Kingston a400 önerim.Valla 440a bunu aldım geri iade eder 120gb bi SSD yanına HDD alırım
Hangi mağazadan?Valla 440a bunu aldım geri iade eder 120gb bi SSD yanına HDD alırım
Valla düzgün bir SSD alın da 120 GB SSD + HDD almak bana çok mantıklı gelmedi. Eğer tabii ki depolamaya çok ihtiyacınız varsa yapın ama benim gibi bir kullanıcıysanız gerek yok.Valla trendyoldan aldım
Ssd marka önerin nedir ne almalıyımValla düzgün bir SSD alın da 120 GB SSD + HDD almak bana çok mantıklı gelmedi. Eğer tabii ki depolamaya çok ihtiyacınız varsa yapın ama benim gibi bir kullanıcıysanız gerek yok.