Neler Yeni

Adata SU750 Boşta 47-50 Derece Oluyor

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
arkadaşlar bilmiyorsanız konuşmayın adata su 630 ve su650 kronik sorunlu hatta forumda kronik sorunlu ssd rehberi var ordan da bakabilirdiniz yani https://forum.donanimarsivi.com/konu/sorunlu-ssdler-ve-sorunlari.35090/
Özür dileyerek başlıyorum, Forumda 750 yazmıyor diye sorunlu olmadığı anlamına mı geliyor? Kaç tane Adata Su serisi alıp testini yaptığınızı öğrenebilir miyim? bilgi işlemde çalışıyorum elimin altına yüzlercesi geldi. Tecrübe ile sabit yazı ile değil :) Teşekkürler.

Özür dileyerek başlıyorum, Forumda 750 yazmıyor diye sorunlu olmadığı anlamına mı geliyor? Kaç tane Adata Su serisi alıp testini yaptığınızı öğrenebilir miyim? bilgi işlemde çalışıyorum elimin altına yüzlercesi geldi. Tecrübe ile sabit yazı ile değil :) Teşekküler.
:D
adata su800 kullandım ve bende sorun yaşadım o ssd den fakat bu demek olmuyor ki adata su ların hepsi sorunlu

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Kingston ssd ve patriot burst ssd de bile sorun yaşayanlar var. Onlarda bile yaşanıyorsa Adata ssd de yaşanabilir. Burada bilmiş bilmiş konuşmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
Bu sorunları en kral SSD'de bile görebilirsiniz(sadece çok düşük bir ihtimal)
Yani on binlerce üretilen SSD'den birkaç tanesi sorunlu çıktı diye koskoca seri sorunlu olmuyor. (Su650/630'a lafım yok. Onlar facia zaten)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Bu sorunları en kral SSD'de bile görebilirsiniz(sadece çok düşük bir ihtimal)
Yani on binlerce üretilen SSD'den birkaç tanesi sorunlu çıktı diye koskoca seri sorunlu olmuyor. (Su650/630'a lafım yok. Onlar facia zaten)
Tamam dostum. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Ben ssd ye kronik sorunlu demedimki. Sağı solu belli olmaz dedim. Hiçbir ssd nin sağı solu belli olmaz. O yüzden ssd de sorun olması olası.

Florida

80+

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    163 KB · Hit: 39

Jaja50

80+ Silver
Haklısın dostum. Ama bir yandan da Gamepower gibi bir marka düşün, bir modeli kötü olursa bir üst modelini almaya için el verir mi? O modeli sorunsuz olsa bile yinede ssd markasında sorun olabilir. Dediğim yanlışta olabilir ama aklıma mantıklı olarak bu geldi benim. "Ben" böyle düşünüyorum.
Corsair'in bazı model PSU'ları sorunlu mesela. O zaman Corsair'e güvenmeyelim içimiz el vermez. Bu kadar saçma bir düşünce olamaz dostum. Firma bazı modellerinde hata yapabilir sonuçta :).

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Haklısın dostum. Ama bir yandan da Gamepower gibi bir marka düşün, bir modeli kötü olursa bir üst modelini almaya için el verir mi? O modeli sorunsuz olsa bile yinede ssd markasında sorun olabilir. Dediğim yanlışta olabilir ama aklıma mantıklı olarak bu geldi benim. "Ben" böyle düşünüyorum.
cruicial da bx500 gibi bir ssd üretirken, mx500 gibi sorunsuz ve gayet performanslı ssdler de üretiyor. aynı zamanda forumda en çok önerilen ramlerden balistix de cruicial. yani sadece 1-2 kötü model çıkardı diye bütün markaya kötü demek çok saçma bence.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Corsair'in bazı model PSU'ları sorunlu mesela. O zaman Corsair'e güvenmeyelim içimiz el vermez. Bu kadar saçma bir düşünce olamaz dostum. Firma bazı modellerinde hata yapabilir sonuçta :).
Abi zaten hiçbir ssd ye güvenmemelisin. Her ssd de sorun çıkabiliyor. Yani Nasıl Patriot'un bile sağı solu belli olmuyorken Adatanında belli olmaz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Abi zaten hiçbir ssd ye güvenmemelisin. Her ssd de sorun çıkabiliyor. Yani Nasıl Patriot'un bile sağı solu belli olmuyorken Adatanında belli olmaz.
o zaman bu mantıkla kingstonda da çıkabilir, sandiskte de çıkabilir, hatta samsungda bile çıkabilir. en mantıklısı biz 7200rpm hdd alalım. ama o da ne? onda da sorun çıkabilir. çok düz mantık düşünüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,355
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom