Neler Yeni

Adata SU750 Boşta 47-50 Derece Oluyor

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
o zaman bu mantıkla kingstonda da çıkabilir, sandiskte de çıkabilir, hatta samsungda bile çıkabilir. en mantıklısı biz 7200rpm hdd alalım. ama o da ne? onda da sorun çıkabilir. çok düz mantık düşünüyorsun.
Düz mantık falan düşünmüyorum, şu an aslında düz mantık düşünen sensin farkında değilsin:)
Evet hepsi sorunlu çıkabilir ama ihtimaller farklı, mesela SanDisk %10 sorunlu çıkma ihtimali olurken Samsung %1 sorunlu çıkma ihtimali olabilir. (Rakamlar gerçek değil örnek için sallamasyon değerler)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Düz mantık falan düşünmüyorum, şu an aslında düz mantık düşünen sensin farkında değilsin:)
Evet hepsi sorunlu çıkabilir ama ihtimaller farklı, mesela SanDisk %10 sorunlu çıkma ihtimali olurken Samsung %1 sorunlu çıkma ihtimali olabilir. (Rakamlar örnek amaçla kullanıldı)
kendi düşüncemi değil, senin mantığını yazdım oraya.
Abi zaten hiçbir ssd ye güvenmemelisin. Her ssd de sorun çıkabiliyor. Yani Nasıl Patriot'un bile sağı solu belli olmuyorken Adatanında belli olmaz.
diyen sensin. patriotun sağı solu belli olmuyor, adatanın olmuyor, sandiskin olmuyor, kinstonun olmuyor, corsair olmuyor, samsung olmuyor. güvenmeyelim hiç birine??

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Sıcaklık absürt bir sıcaklık değil. Zarar verecek seviyede de değil. Benimki de uzun zamandır hiç kapanmadı ve 50 derece sabit. İnceleme

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sizce sebebi nedir? Boşta olmasına rağmen bu kadar sıcak olmaması gerekir yaz ayından olabilir mi diye geçiyor aklımdan sizce nedendir? Şehir Ankara.
Sistem:
R5 3500X.
ASUS TUF GTX 1660S.
Adata su 750 512 GB.
ASUS B450M Dragon BIOS 3002.
16 GB RAM 3000MHz.
Corsair Spec Delta RGB 550W 80+
Bu havada o sıcaklık normal denebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular