ADBLCOK İŞE YARAMIYOR

Asus Rog

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
116
Arkadaşlar merhaba Opera kullanıyorum ama adblocklar işe yaramıyor bazen youtubede Reklamlar çıkyıor ne yapmam gerek Adguard Ve Adblock Plus Kullanıyorum

Youtube reklamlarına karşı etkisizler onlar :) Youtube reklamı istemiyorsan youtube-adblocker diye geçenler ya da enhancer youtube eklentileri falan lazım.

Youtube reklamlarına karşı etkisizler onlar :) Youtube reklamı istemiyorsan youtube-adblocker diye geçenler ya da enhancer youtube eklentileri falan lazım.
Ama eskiden Yarıyordu hocam Şimdi girdiğimdede Bazen çıkıyor hangisini önerirsiniz

Bende de böyle bi sorun olmuştu silip yeniden yükleyince oluyor ama ondanda bıktığım için adblock orıgın yanlış yazdıysam kusura bakma tam bilmiyorum onu kullanıyorum

Bende de böyle bi sorun olmuştu silip yeniden yükleyince oluyor ama ondanda bıktığım için adblock orıgın yanlış yazdıysam kusura bakma tam bilmiyorum onu kullanıyorum
Bi sıkıntı varmı peki hocam ?

opera://settings/adBlockerLists

Arkadaşlar merhaba Opera kullanıyorum ama adblocklar işe yaramıyor bazen youtubede Reklamlar çıkyıor ne yapmam gerek Adguard Ve Adblock Plus Kullanıyorum
Benim google chrome da Adblock Plus ve Adblock var 2 farklı ve hiçbir reklam vs görmüyorum

Ublock origin kullanın.

uBlock ve Adblock isimli eklentiler şirketlerden para alıp o reklamları bloklamıyorlar. Size tek önerim Adguard olacaktır, tek güvendiğim eklenti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,029
Üyeler
188,870
Son üye
Principia
Geri