Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥ADEO RYZEN 5 5600 RTX 3060Tİ SİSTEM 13999TL 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
GÖKHAN TAŞBAŞ
Kargosunu teslim alan oldumu benim sipariş kargolandı diyor ama kargo takip no yu aras kargoyadan sorguluyorum böyle bir kargo yok diyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
GÖKHAN TAŞBAŞ
Sistem bugün elime ulaştı ben b450 mk anakart ve apacer nox ramlerle sipariş etmiştim
a520 anakart var apacer panther ramlar ile geldi aradım ürünün kalmadığını en yakın muadilini gönderdiklerini söylediler
arayıp haber verme rızalık alma zahmetinde bile bulunmadılar bir daha bu siteyi hiçbir dostuma tavsiye etmiyeceğim merdiven altı biryermiş.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Sistem bugün elime ulaştı ben b450 mk anakart ve apacer nox ramlerle sipariş etmiştim
a520 anakart var apacer panther ramlar ile geldi aradım ürünün kalmadığını en yakın muadilini gönderdiklerini söylediler
arayıp haber verme rızalık alma zahmetinde bile bulunmadılar bir daha bu siteyi hiçbir dostuma tavsiye etmiyeceğim merdiven altı biryermiş.
fiyat farkını verecekler mi sordun mu telle bakan yok

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sözde muhasebeye iletti 200 TL fiyat farkı ödeyeceklermiş burda olay 200 TL değil nekadar kalitesiz firma olduğunu bilin diye bilgilendirme amaçlı yazdım buraya
Dostum ben Gencer gaming çalışanı gibi mi duruyorum. Olay 200 TL değilse 200 TL fazla verir başka yerden alırsın bir dahakine adamlar 14k ya sistem vermiş beğenmiyorsunuz garip.

İceWolf

80+ Silver
Benimkide A520 vs xpg ram değişiklikleriyle geldi. :)

Top Bottom