firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,016
İnstagramdan yazdı arkadaşım. Farkı iade etmişlerKanka nasıl aldınız iadeyi ve ne kadar iade yaptılar bilgi verebilirmisin
İnstagramdan yazdı arkadaşım. Farkı iade etmişlerKanka nasıl aldınız iadeyi ve ne kadar iade yaptılar bilgi verebilirmisin
fark ne kadarmişİnstagramdan yazdı arkadaşım. Farkı iade etmişler
kargoya vermişlerdir ama kargo takip no yanliş pazartesi sms gelirKargosunu teslim alan oldumu benim sipariş kargolandı diyor ama kargo takip no yu aras kargoyadan sorguluyorum böyle bir kargo yok diyorlar
Fiyat farkı alırsınız.@Abdullah Hacıgül @Ckribrahim bu duruma ne diyorsunuz herkesin anakart ab520 gelmiş ram özelleştirenlerinde ramı değişmemiş
fiyat farkını verecekler mi sordun mu telle bakan yokSistem bugün elime ulaştı ben b450 mk anakart ve apacer nox ramlerle sipariş etmiştim
a520 anakart var apacer panther ramlar ile geldi aradım ürünün kalmadığını en yakın muadilini gönderdiklerini söylediler
arayıp haber verme rızalık alma zahmetinde bile bulunmadılar bir daha bu siteyi hiçbir dostuma tavsiye etmiyeceğim merdiven altı biryermiş.
Evet verecekler instagramdan yazınfiyat farkını verecekler mi sordun mu telle bakan yok
Sözde muhasebeye iletti 200 tl fiyat farkı ödeyeceklermiş burda olay 200 tl değil nekadar kalitesiz firma olduğunu bilin diye bilgilendirme amaçlı yazdım burayaFiyat farkı alırsınız.
Dostum ben Gencer gaming çalışanı gibi mi duruyorum. Olay 200 TL değilse 200 TL fazla verir başka yerden alırsın bir dahakine adamlar 14k ya sistem vermiş beğenmiyorsunuz garip.Sözde muhasebeye iletti 200 TL fiyat farkı ödeyeceklermiş burda olay 200 TL değil nekadar kalitesiz firma olduğunu bilin diye bilgilendirme amaçlı yazdım buraya