Hangisi daha mantıklıydiBöyle bir firmadan bugun fp sistem işbirliği yapılmış şaka gibi
Hangisi daha mantıklıydiBöyle bir firmadan bugun fp sistem işbirliği yapılmış şaka gibi
sali günü yetişirse vericeklermiş.ama bayramdan sonra ulaşacak her türlüHala hazırlanıyor hala beklyoruz.
Hocam 10 gün oldu biteliYETİŞEMEDİK
Kulaklarını iyi çınlatmışımdır umarım,Yaptıkları iş,iş değil arkadaşsali günü yetişirse vericeklermiş.ama bayramdan sonra ulaşacak her türlü
Evet bizim de öyleydi. Ama verdiler yani merak etmeyin. Bugün sms gelince görürsünüzBeyler benim sipariş kargoya verildi diyor kargo kodu ve firmasını vermiş. Takip numarasıyla aratıyorum böyle bir kargo yok diyor, kontrol eder misiniz siz de?
Beyler benim sipariş kargoya verildi diyor kargo kodu ve firmasını vermiş. Takip numarasıyla aratıyorum böyle bir kargo yok diyor, kontrol eder misiniz siz de?
Geldimi kargolar?Evet bizim de öyleydi. Ama verdiler yani merak etmeyin. Bugün sms gelince görürsünüz
Mesaj geldi şimdi dağıtım da dün aksam verilmiş kargoyaDaha kargoya verilmedi
benim geldi ctesi günüGeldimi kargolar?
test edebildin mi ssd nin okuma yazma hızına bakabildin mi markaya güvenemedim psu ilebenim geldi ctesi günü