Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥ADEO RYZEN 5 5600 RTX 3060Tİ SİSTEM 13999TL 🔥

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
Deniz Bey
Kargoya verilmemiş mi yok artık büyük rezillik,birde bunlarla iş birliği yapılıp millete tanıtım yapılıyor ,komedi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kargoya verilmemiş mi yok artık büyük rezillik,birde bunlarla iş birliği yapılıp millete tanıtım yapılıyor ,komedi
Bayram sonrasına bırakacaklar, yaptıkları insanlar tarafından görünüyor. Burada 2 kuruş kar yapacaklar diye süreyi uzatıyorlar bence. Ama farkında değiller ki bu onlara uzun vadede zarar verecektir.

Onur07

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
ben kargoyu geçtim fazla almiştim kasayı iadelerim var onlar olmadı 45 bin tutuyolar şuan 8 gündür

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
ben kargoyu geçtim fazla almiştim kasayı iadelerim var onlar olmadı 45 bin tutuyolar şuan 8 gündür
Hocam bayramdan sonra anca verirler bunlar. İnsanları resmen baitlediler :D

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ünal can
Aman arkadaşlar AMAN deyim demonte seçeneği olmasına rağmen demonte gönderemiyoruz dediler tabi bu arada 3 gün geçti demonte yoksa iptal edin dedim tamam dediler 4 gün geçti karta hiç yansımadı aradım bunun için muhasebe ile ayrıca görüşüp bilgi vermem lazımmış neyse iadeyi aldık dedi muhasebe sonra aradan 5 gün daha geçti yine kartta tekrar aradım iade olmamış dedim bu seferde bizim 10 günlük iade prosedürümüz var dediler ve 10 gün sonunda iade olunacak dendi hee bu arada 10 günlük süre bitimi tam arife gününe denk geliyor herşeyi anladınız umarım. Bu forumda çok defa paylaşım yaptı bu firmanın ama ciddi dolandırıcılar dikkat edn derim.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kargoya verildi benim

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ünal can
Bayram sonrasına bırakacaklar, yaptıkları insanlar tarafından görünüyor. Burada 2 kuruş kar yapacaklar diye süreyi uzatıyorlar bence. Ama farkında değiller ki bu onlara uzun vadede zarar verecektir.
umarım bir daha donanım haber reklam yapmaz bu rezilleri

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
Deniz Bey
Böyle bir firmadan bugun fp sistem işbirliği yapılmış şaka gibi

Top Bottom