Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok olmadı. Çünkü beleşti.Yorumları okumadım sadece bir şey merak ediyorum bu fiyatı bile eleştiren olmuş mu?
Yok olmadı. Çünkü beleşti.Yorumları okumadım sadece bir şey merak ediyorum bu fiyatı bile eleştiren olmuş mu?
yok olmadı kanka benim kiradan ek gelirim var kira vs ödemiyom zaten banane ohhYorumları okumadım sadece bir şey merak ediyorum bu fiyatı bile eleştiren olmuş mu?
Abdullah abi senin için tüm yorumları okudum eleştiren yokmuşYorumları okumadım sadece bir şey merak ediyorum bu fiyatı bile eleştiren olmuş mu?
geçenlerde senin video yaptıgın hp oyuncu laptopu almıştım pavillion olan bozuk çıktıYorumları okumadım sadece bir şey merak ediyorum bu fiyatı bile eleştiren olmuş mu?
Oh oh çok şükür kafalarına vura vura bitirmişim bunları yoksa illa olur 2999TL'ye monitör dahil RX 580 sistem yaptığımda b450 anakartı eleştiren gerizekalılar vardı. Kartta o ara miningten ötürü 2500tl idi düşün. Bu arada senin mesajını gördüm sen neyi istesen önceden biri almış oluyorYok olmadı. Çünkü beleşti.
asdasdfsdf konuş kralOh oh çok şükür kafalarına vura vura bitirmişim bunları yoksa illa olur 2999TL'ye monitör dahil RX 580 sistem yaptığımda b450 anakartı eleştiren gerizekalılar vardı. Kartta o ara miningten ötürü 2500tl idi düşün. Bu arada senin mesajını gördüm sen neyi istesen önceden biri almış oluyor
Bu sistem güzeldi ya, çok eleştirilecek bir durum yoktu. Fiyattan dolayı göz yumuldu zaten.Oh oh çok şükür kafalarına vura vura bitirmişim bunları yoksa illa olur 2999TL'ye monitör dahil RX 580 sistem yaptığımda b450 anakartı eleştiren gerizekalılar vardı. Kartta o ara miningten ötürü 2500tl idi düşün. Bu arada senin mesajını gördüm sen neyi istesen önceden biri almış oluyor
Sağlık olsun. Başka zamana.Bu ara senin mesajını gördüm sen neyi istesen önceden biri almış oluyor
En kaliteli üründe bile ortalama beklenen RMA oranı %1.5tir onlardan biri de sana denk gelmiş ama sıkıntı yok iade+yenisinin talebigeçenlerde senin video yaptıgın hp oyuncu laptopu almıştım pavillion olan bozuk çıktı
hayır aradım telefonlara bakmıyolar şimdiKargoya verilen oldu mu hiç?
Ben yazdım 7 10 gün içinde veririz dedihayır aradım telefonlara bakmıyolar şimdi