Neler Yeni

GENCERGAMİNG ADEO 4080 SİSTEM 59.999 TL

SadeceSeyf

80+ Gold
Çok iyi fiyat ya

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Sercan SAYİT
SSD harici her şey iyi, zaten bu kadar depolama artık yetersiz olduğundan en kötü ikinci bir ssd alınıp AGI marka olan yedek yapılabilir ya da isteyen satar.

Amaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet
13600kf neden 12700kf den daha ucuz?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Parça kalitesine laf edenlerin beklentisi gaming x Trio kart wifi anakart rog PSU felan sanirim

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan
Gayet güvenilir fsp msi seviyesinde deepcool arkadaşım 4070ti rog ile kullanıyor sorunsuz bir şekilde.
Ben markayı eleştirmiyorum ki modeli eleştiriyorum. PF750 bu sistem için çok güvenilir bir PSU olmaz. Bendeki PSU'lardan biri de Deepcool zaten biliyorum. Model bazında bakmak lazım, marka değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça kalitesine laf edenlerin beklentisi gaming x Trio kart wifi anakart rog PSU felan sanirim
PSU daha yüksek Watt ve gen 5 ATX 3.0 destekli olursa daha ileri dönük, aynı zamanda da güvenilir olur. Anakart da kapalı mosfet soğutmalı bir model seçilirse bu sisteme daha yaraşır olacaktır. Onun dışında kart, kasa, RAM hepsi güzel parçalar. Marka değil, modele bakmak lazım, önceki arkadaşa da söyledim.

Reav

80+ Silver
anakart, ram, ssd ve psu kötü
PC parçalarıyla en ufak alakan olduğunu düşünmüyorum ramler gayet iyi psu fsp msi kalitesinde anakart köklü ve kaliteli bir marka olan asrockun 700tl eklenip mosfet soğutuculu versiyonu alınmalı

Ben markayı eleştirmiyorum ki modeli eleştiriyorum. PF750 bu sistem için çok güvenilir bir PSU olmaz. Bendeki PSU'lardan biri de Deepcool zaten biliyorum. Model bazında bakmak lazım, marka değil.

PSU daha yüksek Watt ve gen 5 ATX 3.0 destekli olursa daha ileri dönük, aynı zamanda da güvenilir olur. Anakart da kapalı mosfet soğutmalı bir model seçilirse bu sisteme daha yaraşır olacaktır. Onun dışında kart, kasa, RAM hepsi güzel parçalar. Marka değil, modele bakmak lazım, önceki arkadaşa da söyledim.
Bende bu model psudan bahsediyorum zaten gayet iyi bir psu asla üzmez veya sorun yaşatmaz bu sistemle kalite gayet iyi bana göre

Xeracula

80+ Bronze
PC parçalarıyla en ufak alakan olduğunu düşünmüyorum ramler gayet iyi psu fsp msi kalitesinde anakart köklü ve kaliteli bir marka olan asrockun 700tl eklenip mosfet soğutuculu versiyonu alınmalı

Bende bu model psudan bahsediyorum zaten gayet iyi bir psu asla üzmez veya sorun yaşatmaz bu sistemle kalite gayet iyi bana göre
sen bu kafayla zaten bir şey düşünemezsin xd gayet iyi dediğin ramler 5600mhz cl 32, ddr5 in ilk çıkışından kalan özelliğe sahip ramler ayrıca iyi psu diyip marka vermen ayrı bir kafa. msi ın ve fsp nin bir sürü berbat psu su var, deepcool da alınabilecek en giriş seviye psu dur. rampage, powerboost gibi markalar yerine gider bunu alırsın ama bu iyi olduğu anlamına gelmiyor sadece kötünün iyisi diyebilirsin

SadeceSeyf

80+ Gold
sen bu kafayla zaten bir şey düşünemezsin xd gayet iyi dediğin ramler 5600mhz cl 32, ddr5 in ilk çıkışından kalan özelliğe sahip ramler ayrıca iyi psu diyip marka vermen ayrı bir kafa. msi ın ve fsp nin bir sürü berbat psu su var, deepcool da alınabilecek en giriş seviye psu dur. rampage, powerboost gibi markalar yerine gider bunu alırsın ama bu iyi olduğu anlamına gelmiyor sadece kötünün iyisi diyebilirsin
peki dostum

Reav

80+ Silver
Ne alakası var dostum bu bütçede ramlerin performansı bu oluyor ayrıca sen kalite kötü demişsin kalite gayet iyi ekstradan aynı model psuyu kullanan bir sürü tanıdığım var msi fspninde kötü psuları var demişsin o zaman modelde vereyim msi'nin mag ve fsp'nin hyper/hydro serisiyle aynı kalitede bir psu bu

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan

Bana göre size göre diye bir durum yok ki. Elimde 20'ye yakın PSU var, 10 senedir en çok değişim yaptığım ve ilgilendiğim parçalardan biri PSU. Maalesef Deepcool PF serisi sizin örnek verdiğiniz serilerin yanından geçemez. Doğru düzgün incelemesi yok, iç yapısı muamma, Tier List'te bile C kategorisine konulmasına rağmen net olarak bilinmediği için spekülatif girilmiş. 4080 ve 13600KF çalıştıracak bir sistem için bu PSU'yu almak mantıklı olmaz. Güç olarak yeterli olabilir ama bir sisteme 60 bin veriyorsam 2-3 bin fazla verir iç yapısı daha net bilinen en az 850W, Tier A ve mümkünse yeni nesil bir PSU alırdım.
Buradan detaylı bakabilirsiniz PF serisinin yerine:

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
parça kalitesi iyi diyenler hayatında ilk defa sistem topluyor sanırım.

LordCalap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Çalap
Top Bottom