Neler Yeni

VATAN'dan aldığım 4070s - 7500f sistem nasıl?

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Sercan Güre
CL30 ile CL46 arasındaki farkı oyun oynarken veya gündelik işler yaparken fark etmen neredeyse imkansız. 1 veya 2 Fps oynarsa oynar. O 1, 2 Fps'inde sana faydası olmaz. Kafana takma mis gibi sistem olmuş o fiyata. İlerleyen zamanlarda eline para geçtikçe değiştirmek istersen değiştirirsin. Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi, bir kule tipi soğutucu almanı öneririm. R5 7500F yüksek sıcaklıklar görebiliyor.
nelerde fark oluyor peki hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Adanır
hocam o işlemciye o soğutucu iyi mi? bende 7600 var ak400 de soğutucum var ama pek memnun değilim
Kullanan arkadaşların deneyimi iyi gibi. Memnun kaldıklarını okudum bir kaç yerde. Ben 240mm sıvı soğutucu almıştım zamanında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nelerde fark oluyor peki hocam
Kağıt üzerinde farkları görebilirsin hocam. İki ramin karşılaştırılmasında örneğin. Bizim gözle fark edebileceğimiz farklar değil bunlar.

Son düzenleme:

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Sercan Güre
Kullanan arkadaşların deneyimi iyi gibi. Memnun kaldıklarını okudum bir kaç yerde. Ben 240mm sıvı soğutucu almıştım zamanında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kağıt üzerinde farkları görebilirsin hocam. İki ramin karşılaştırılmasında örneğin. Bizim gözle fark edebileceğimiz farklar değil bunlar.
tam örnek bulamadım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,777
Üyeler
164,905
Son üye
bugito
Top Bottom