byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,773
Kargoya verilmemiş mi yok artık büyük rezillik,birde bunlarla iş birliği yapılıp millete tanıtım yapılıyor ,komedi
Vermezler kardo. İptal etmesinlerde süreye ben razıyımO zaman da dolar karşılığını versinler
Bayram sonrasına bırakacaklar, yaptıkları insanlar tarafından görünüyor. Burada 2 kuruş kar yapacaklar diye süreyi uzatıyorlar bence. Ama farkında değiller ki bu onlara uzun vadede zarar verecektir.Kargoya verilmemiş mi yok artık büyük rezillik,birde bunlarla iş birliği yapılıp millete tanıtım yapılıyor ,komedi
Hocam bayramdan sonra anca verirler bunlar. İnsanları resmen baitledilerben kargoyu geçtim fazla almiştim kasayı iadelerim var onlar olmadı 45 bin tutuyolar şuan 8 gündür
Bayram sonrasına bırakacaklar, yaptıkları insanlar tarafından görünüyor. Burada 2 kuruş kar yapacaklar diye süreyi uzatıyorlar bence. Ama farkında değiller ki bu onlara uzun vadede zarar verecektir.
umarım bir daha donanım haber reklam yapmaz bu rezilleriKargoya verilmemiş mi yok artık büyük rezillik,birde bunlarla iş birliği yapılıp millete tanıtım yapılıyor ,komedi
Hocam bugün verdiler son gün valla yoksa ediyodum şikayet :dumarım bir daha donanım haber reklam yapmaz bu rezilleri
verildi mi yazıyor benim daha hazırlanıyorHocam bugün verdiler son gün valla yoksa ediyodum şikayet :d
Benim vermişler kargolandı yazıyor ben ilk alanlardanım belki de ondanverildi mi yazıyor benim daha hazırlanıyor
hayırlı olsun inşallah pazartesi verirler yoksa iade edicem daha iadeleri onaylamadı bideBenim vermişler kargolandı yazıyor ben ilk alanlardanım belki de ondan