Adidas run50s koşu ayakkabısı sepette 1308 TL
36-38.5 arası numaralar mevcut
36-38.5 arası numaralar mevcut
Son düzenleme:
Katılmıyorum lumberjeck alacıgınıza almayın daha iyi attıgı model arkadaşın gayet güzel bu paraya lumberjeck de gelmez ki gelse bile alınmamalı adidas en kötü modeli bile lumberjeckten iyidir.hiçbir işe yaramaz gidin flodan lumberjack alın us polo assn alın bin kat daha iyidir bundan eminim
bu tip tabanı olan ayakkabılardan uzak durun cloudfoam denilen şeye sahip adidas ona ragmen boyle ayakkabi uretiyorsa bilin ki değil 1300 500 lira bile değildir ederi
Bu sene ilk defa lumberjeck denedim tasarımına aldanıp. Kesinlikle tekrar almayacağın bir marka. adidas'ın uygun fiyatına aldığım ürünlerde konforca da kötüler muhtemelen ömürleri de daha kısa olacak. size katılıyorum efendim.Katılmıyorum lumberjeck alacıgınıza almayın daha iyi attıgı model arkadaşın gayet güzel bu paraya lumberjeck de gelmez ki gelse bile alınmamalı adidas en kötü modeli bile lumberjeckten iyidir.![]()
çelişki içerisinde çelişki neyse lumberjeck aldım bende çok kullandım uygunken alınır ama dıger turlu alınmaz 2.5k lumberjeck verılmez bro.Bu sene ilk defa lumberjeck denedim tasarımına aldanıp. Kesinlikle tekrar almayacağın bir marka. adidas'ın uygun fiyatına aldığım ürünlerde konforca da kötüler muhtemelen ömürleri de daha kısa olacak. size katılıyorum efendim.