Neler Yeni

Adidas run50s koşu ayakkabısı sepette 1308 TL

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Gökhan Topal
Adidas run50s koşu ayakkabısı sepette 1308 TL
36-38.5 arası numaralar mevcut
1740061694579.png

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Cücümbiş
hiçbir işe yaramaz gidin flodan lumberjack alın us polo assn alın bin kat daha iyidir bundan eminim

bu tip tabanı olan ayakkabılardan uzak durun cloudfoam denilen şeye sahip adidas ona ragmen boyle ayakkabi uretiyorsa bilin ki değil 1300 500 lira bile değildir ederi

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Şems
hiçbir işe yaramaz gidin flodan lumberjack alın us polo assn alın bin kat daha iyidir bundan eminim

bu tip tabanı olan ayakkabılardan uzak durun cloudfoam denilen şeye sahip adidas ona ragmen boyle ayakkabi uretiyorsa bilin ki değil 1300 500 lira bile değildir ederi
Katılmıyorum lumberjeck alacıgınıza almayın daha iyi attıgı model arkadaşın gayet güzel bu paraya lumberjeck de gelmez ki gelse bile alınmamalı adidas en kötü modeli bile lumberjeckten iyidir. 🙃

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Gökhan Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılmıyorum lumberjeck alacıgınıza almayın daha iyi attıgı model arkadaşın gayet güzel bu paraya lumberjeck de gelmez ki gelse bile alınmamalı adidas en kötü modeli bile lumberjeckten iyidir. 🙃
Bu sene ilk defa lumberjeck denedim tasarımına aldanıp. Kesinlikle tekrar almayacağın bir marka. adidas'ın uygun fiyatına aldığım ürünlerde konforca da kötüler muhtemelen ömürleri de daha kısa olacak. size katılıyorum efendim.

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Şems
Bu sene ilk defa lumberjeck denedim tasarımına aldanıp. Kesinlikle tekrar almayacağın bir marka. adidas'ın uygun fiyatına aldığım ürünlerde konforca da kötüler muhtemelen ömürleri de daha kısa olacak. size katılıyorum efendim.
çelişki içerisinde çelişki neyse lumberjeck aldım bende çok kullandım uygunken alınır ama dıger turlu alınmaz 2.5k lumberjeck verılmez bro.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Volkan
Top Bottom