Mathewmurdock
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Bende continental tabanlı 4-5 eski nesli vardı. Uzun süre ayakta duran ya da yürüyen biriyseniz çok güzel bir ayakkabı oldukça da dayanıklı.
Ultraboost 5 neden çok övülüyor?ultraboost 5 dışı alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok çirkin bu
rahat bayaUltraboost 5 neden çok övülüyor?
Ayakkabıların ayakta duruşu farklı olabiliyor. Ben de tasarımın müptelası değilim ama bence ultraboost 5 gibi kalınca bir tabana sahip olan ayakkabıyı sevmeyenler de olabilir. Üstelik 8k fiyatı var. 2.7klık ayakkabıyla 8klık ayakkabıyı kıyaslamak….ultraboost 5 dışı alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok çirkin bu
outletlerde 1.5 2k ya düşebiliyor ben mart nisan gibi o fiyattan aldımAyakkabıların ayakta duruşu farklı olabiliyor. Ben de tasarımın müptelası değilim ama bence ultraboost 5 gibi kalınca bir tabana sahip olan ayakkabıyı sevmeyenler de olabilir. Üstelik 8k fiyatı var. 2.7klık ayakkabıyla 8klık ayakkabıyı kıyaslamak….
Adidasın yeni sezon 8klık ayakkabısını 1.5a almak baya iyi. 5klık superstarlar da 700-800den gidiyordur hangi avm söyle de al sat yapalımoutletlerde 1.5 2k ya düşebiliyor ben mart nisan gibi o fiyattan aldım
yakındaki outletlere bak hocam, genelde ya absürt numaralar ya absürt renkler gidiyor al sat biraz zor olabilir birde adidasın al satı yeezy değilse ölü nike gibi değilAdidasın yeni sezon 8klık ayakkabısını 1.5a almak baya iyi. 5klık superstarlar da 700-800den gidiyordur hangi avm söyle de al sat yapalım
KEMİKLİ Mİ
Bende continental tabanlı 4-5 eski nesli vardı. Uzun süre ayakta duran ya da yürüyen biriyseniz çok güzel bir ayakkabı oldukça da dayanıklı.
Hocam ben mağazada denedim aldım ayakkabı aşırı rahat ve çok hafif alıcaksan min 1 numara büyük al tavsiyemdirRahat ayakkabı arıyordum alasım geldi bilemedim. Yaz kış spor giyiyom nasıl olsa en kötü yaza da alırımda nasıl acaba bu