gecelerinyıldızı
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- yağzel arat
merhaba arkadaşlar ben eski sevgilim le 1 buçuk ay önce ayrıldım ve geçen günlerde karşılaştık ondan 1 gün sonra priv hesabıma istek atmış görmezden geldim 1 buçuk hafta sonra soru işareti attım neden istek attı diye ve bana helal lik almak için dedi bende etmiyorum helal dedim ve birden bana hakaretler etmeye adımı lekelemeye çalıştı ve ben onun telefonunda önceden başka bir kızdan istediği bir kaç fotoğrafı görmüştüm ve bana arkadaşımın demesine rağmen arkadaşı yalanladı ve onları söylememe rağmen hala yalanladı ben kendimi sana dokundurmadım diye kudurdun demeye başlayınca ben gerçekten insanın düşmanına söylemiyeceği şeyleri söylemeye başladı bana ve ben en sonunda hiç bir zaman para konuşmayı sevmezken ben ona paran yoktu ben para verdim sana dedim ve bana 'enayinin gider ayak parasını yedim paran varmı atım ibana' demeye başladı ve bende itiraf da görürsün bunları diyince biraz korktu ve engelledi benmde hemen şehrimizin itiraf sayfalarına paylaştım yazdıklarını ve baya bir tepki aldı yaklaşık 7 binden fazla kişiye rezil oldu ve bir gün sonra yani dün anneme yazmış boyundan büyük işlere karışmasın diye ve anneme yazdıkalrının hepsini okuttum anneme hala yazıklarının hepsini okutmadı eminim demiş ve hesabımı kapatmış demiş attırdığı itiraflardaki kişiler hep t*cizci diye şikayet etmiş ve hesabının ismini değiştirmiş ve bu olaylar dün oldu şuan daha fazla itiraf hesaplaarına paylaşmayı düşünüyorum siizce yapmalımıyım gerçekten iyice bir rezl olmayı hak etti çünkü