Neler Yeni

Adını hatırlayamadığım İnternet üzerinden oynanan oyun

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
Eskiden, tam emin olmasam da savaşoyunlari.net gibi bir site vardi. O sitede hep anasayfada olurdu cok fazla oynardim.

Oyun 2. Dünya savasiydi sanırım. Çağlar boyu savaş gibi tank piyade,havancı vb. Şeyler gonderiyorduk ama gönderdiğimiz koridoru seçebiliyorduk. ÇBS gibi tek koridorda oynanmıyordu. Bilen varmı adini şimdiden teşekkürler.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,832
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Yönet ve fethet dediğiniz tarzda bir oyun ama 2. dünya savaşı zamanı değil. Onun sonraki oyunları olabilir dediğiniz, yönet ve fethet 2 3 4'e falan bakmakta fayda var. Veya benzer oyunlarına.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Eskiden, tam emin olmasam da savaşoyunlari.net gibi bir site vardi. O sitede hep anasayfada olurdu cok fazla oynardim.

Oyun 2. Dünya savasiydi sanırım. Çağlar boyu savaş gibi tank piyade,havancı vb. Şeyler gonderiyorduk ama gönderdiğimiz koridoru seçebiliyorduk. ÇBS gibi tek koridorda oynanmıyordu. Bilen varmı adini şimdiden teşekkürler.
Sen öyle anlatınca anılarım depreşti aradım buldum.

Warfare 1917 adı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım budur yani :kekw:

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yönet ve fethet dediğiniz tarzda bir oyun ama 2. dünya savaşı zamanı değil. Onun sonraki oyunları olabilir dediğiniz, yönet ve fethet 2 3 4'e falan bakmakta fayda var. Veya benzer oyunlarına.
Onu da çok oynadım. Yönet ve fethet,bomberman,bomb it, warfare 1917 bir tane daha vardı onun icinde konu acabilirim bulamazsam.
Sen öyle anlatınca anılarım depreşti aradım buldum.

Warfare 1917 adı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım budur yani :kekw:
Çok teşekkür hocam bu. O kadar oynadım isimle ilgili hiç anım yoktu sağolun.

Ayrıca bir oyun daha var. O çok eski değildi ama.
Oyun yandan bakış platform ama silahli. Birbirinize silahlarla sıkıp harita dışına düşürme. Karakterler gerçekçi değil renkli renkli ters U şeklindelerdi.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Onu da çok oynadım. Yönet ve fethet,bomberman,bomb it, warfare 1917 bir tane daha vardı onun icinde konu acabilirim bulamazsam.

Oyun yandan bakış platform ama silahli. Birbirinize silahlarla sıkıp harita dışına düşürme. Karakterler gerçekçi değil renkli renkli ters U şeklindelerdi.
Worms serisi oyunları olabilir. Facebook oyunu vardı Wild Ones diye biz "Wildones" derdik o olabilir.

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ozan Yılmaz

başkan bahsettiğin diğer oyunun adı gun mayhem ayrıca 2. oyunu da var eskiden abimle çok oynardık o oyunu eskilere götürdün beni 🙂

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Çelebi
hocam bu oyunu çok arıyordum ya çok sağolun

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Worms serisi oyunları olabilir. Facebook oyunu vardı Wild Ones diye biz "Wildones" derdik o olabilir.
Yok hocam. Facebook oyunlarinin hepsini hatirliyorum zaten. Ortaokulda arkadaşlarla çok muhabbetini ederdik fb oyunlarinin. İlk Facebook açma sebebimde farmvilleydi mesela.
başkan bahsettiğin diğer oyunun adı gun mayhem ayrıca 2. oyunu da var eskiden abimle çok oynardık o oyunu eskilere götürdün beni 🙂
Sağolun hocam buydu. Şu oyunlara para isteseler verirdim şahsen. Kaç yıl geçti bende kardeşimle oynardim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,844
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom