Neler Yeni

Adını Hatırlayamadığım Şarkı (Hatırladım)

ibrhmkrgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim
Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür dilime bi melodi dolandı ama hangi şarkı olduğunu bir türlü bulamıyorum, sürekli aklıma gelip beni rahatsız ediyor, şu şekilde kelimeler barındırıyor içinde;
(Like that like that) bu kısımda melodi var sanki (aaaa) dercesine bi melodi sonrasında (di may) gibi bi mırıldanma var evet sadece bu kadar info var maalesef ki eğer bulan olursa tüm sosyal medyadan takip eder fotoğraflarını beğenir sanki kırk yıl arkadaşmış gibi story' lerine sürekli yanıt atarım :ROFLMAO:

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Akon - Smack That

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Değil bro bunu biliyorum
Mobil cihazınızdaki Google uygulamasını açarak, mikrofon simgesine tıkladıktan sonra “What's this song? (Bu şarkı nedir?)” ya da “Search a song. (Bir şarkı ara.)” demeniz ilk adım için yeterli olacaktır. Sonrasında, 10 – 15 saniye melodiyi mırıldağınızda istediğiniz şarkıyı bulabilirsiniz

ibrhmkrgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobil cihazınızdaki Google uygulamasını açarak, mikrofon simgesine tıkladıktan sonra “What's this song? (Bu şarkı nedir?)” ya da “Search a song. (Bir şarkı ara.)” demeniz ilk adım için yeterli olacaktır. Sonrasında, 10 – 15 saniye melodiyi mırıldağınızda istediğiniz şarkıyı bulabilirsiniz
eywallah kardeşim hemen deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulamıyor :(

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel

ibrhmkrgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doja cat in like that şarkısı olabilir mi

Soundhound uygulamasına dener misin
bakayım hemen bro

Doja cat in like that şarkısı olabilir mi

Soundhound uygulamasına dener misin
bu değil knka uygulamaya da ilk musaitliğimde bakacam

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür dilime bi melodi dolandı ama hangi şarkı olduğunu bir türlü bulamıyorum, sürekli aklıma gelip beni rahatsız ediyor, şu şekilde kelimeler barındırıyor içinde;
(Like that like that) bu kısımda melodi var sanki (aaaa) dercesine bi melodi sonrasında (di may) gibi bi mırıldanma var evet sadece bu kadar info var maalesef ki eğer bulan olursa tüm sosyal medyadan takip eder fotoğraflarını beğenir sanki kırk yıl arkadaşmış gibi story' lerine sürekli yanıt atarım :ROFLMAO:

Tahminde bulunayım belki de aradığın şarkıdır .

Enrique iglesias ve pitbull - I Like It

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert

Eğer bu değilse biliyorum şarkıyı da bulamadım you like that x3 give to me tarzı söylüyordu kalın sesli bir sanatçı bulursam atarım

ibrhmkrgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim
Tahminde bulunayım belki de aradığın şarkıdır .

Enrique iglesias ve pitbull - I Like It
Bu iki bebenin seslerini iyi biliyorum bunlar değildi :(

Eğer bu değilse biliyorum şarkıyı da bulamadım you like that x3 give to me tarzı söylüyordu kalın sesli bir sanatçı bulursam atarım
Bu değil ama yorumda yazdığın olabilir umarım bulursun bro

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720

Top Bottom