merhabalar bilgisayarımı ikinci el olarak aldım. format vs atmadım. yüklü oyunların silinmesini istemiyordum cunku yavas bı ınternetım var . ama bir şey silerken admin izni gibi şeyler istiyor bazı dosyalara erişemiyorum yardım ederseniz sevinirm
Yönetici izni istiyordur.merhabalar bilgisayarımı ikinci el olarak aldım. format vs atmadım. yüklü oyunların silinmesini istemiyordum cunku yavas bı ınternetım var . ama bir şey silerken admin izni gibi şeyler istiyor bazı dosyalara erişemiyorum yardım ederseniz sevinirm
5 sistem hatası yazdı umarım olmuştur . admin ben olmama ragmen cogu yerde bilgisayarı aldıgım kısının ısmı yazıyor /sefa diye bunu yok etme sansım yok mu format atmadan ?Yönetici izni istiyordur.
Çözümü bu başlıktan görebilirsin.
![]()
Yönetici izni verme.
Yönetici isteyen herhangi bir uygulama açmaya çalıştığımda onay vermem için bir pencere açılıyor. Orada da hayır tuşunun yanında evet tuşu yok. Ayrıca ''Devam etmek için bir yönetici adı ve parolasıanswers.microsoft.com
Sistem Özellikleri - Kullanıcı Profilleri sekmesinden siliniyordu.5 sistem hatası yazdı umarım olmuştur . admin ben olmama ragmen cogu yerde bilgisayarı aldıgım kısının ısmı yazıyor /sefa diye bunu yok etme sansım yok mu format atmadan ?